Blogi / Uutiset

Taloushallinnon suunnannäyttäjä Gylling Accounting vaihtaa Paletteen

Palette uudistaa Gylling Accountingin ostolaskujen sähköisen käsittelyn vaihtamalla vanhan ostolaskujen käsittelyjärjestelmän Paletten uuden sukupolven automaatiojärjestelmään.

Gylling Accounting Oy on aktiivinen talous- ja henkilöstöhallinnon kehittäjä ja palveleva asiantuntijaorganisaatio. Yhtiö on muuttanut taloushallinnon toimintatapoja vuosikymmenien ajan. Kyky uudistua perustuu osaaviin ihmisiin sekä haasteellisista toimeksiannoista hankittuun kokemukseen.

Gylling Accounting tarjoaa tilitoimistopalvelujen ohella tarvitsemasi ratkaisut niin laki-, verotus- ja henkilöstökysymyksiin, taloushallinnon sähköistämiseen kuin liikkeenjohdon konsultointiin, yli 50 vuoden kokemuksella. Toimistot sijaitsevat Tampereella, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa ja Parkanossa.

Lisätietoa Gylling Accounting Oy:stä.

Printtaa tai jaa Julkaisupäivä: 2017-03-09