Blogi / Uutiset

Sievitalo Oy ottaa käyttöön Paletten hankinnasta maksuun – ratkaisun

Sievitalo Oy ottaa käyttöönsä Paletten hankinnasta maksuun – ratkaisun automatisoidakseen ja tehostaakseen hankinnan ja taloushallinnon prosesseja. Paletten ratkaisu sisältää sekä hankinnat että ostolaskujen käsittelyn samassa järjestelmässä.

Sievitalo Oy on muuttovalmiiden omakotitalojen, vapaa-ajan asuntojen ja täydenpalvelun asunto-osakeyhtiöiden rakentaja. Yritys on edelläkävijä elämisen ja asumisen palveluihin perustuvan asuntotuotannon kehittämisessä Suomessa. Sievitalon toimipaikat sijaitsevat Kokkolassa, Kuopiossa, Sievissä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Edellisen tilikauden liikevaihto oli 27,3 miljoonaa euroa.
Sievitalolle tärkeää on rakentamisen ja asiakaspalvelun hyvä laatu, toimitusvarmuus sekä nykyaikainen ja kaunis talomallisto. Yrityksen organisaatiolla on vahva kokemus satojen asuntojen rakentamisesta sekä asuinalueiden suunnittelusta ja niiden rakentamisesta.

Sievitalo halusi tehostaa hankintaprosessiaan, sekä automatisoida ostolaskujen ja budjettien käsittelyn.  Yritys päätti vaihtaa nykyisen ostolaskujen käsittelyjärjestelmänsä Paletten uuden sukupolven automaatioratkaisuun. Paletten ratkaisu mahdollistaa sekä hankinnat että ostolaskujen käsittelyn yhdessä yhtenäisessä järjestelmässä. Paletten ratkaisuun päätymiseen vaikutti myös järjestelmän käyttäjäystävällisyys.
”Paletten laaja hankintaosaaminen oli merkittävä tekijä järjestelmän toimittajan valinnassa”, toteaa Juha-Matti Silver, Sievitalo Oy:n Kehitysjohtaja. ”Lisäksi järjestelmän käyttäjäystävällisyys oli ehdottoman tärkeä valtti koko investoinnin onnistumisen kannalta. Halusimme myös järjestelmän, joka sisältää meille tärkeimmät ominaisuudet ja toiminnot kaikki yhdessä paketissa”.

Lue lisää Sievitalo Oy:sta: www.sievitalo.fi

Printtaa tai jaa Julkaisupäivä: 2017-05-12