Blogi / Uutiset

Palette Partner Summit Espanjassa

Paletten vuosittainen yhteistyökumppaneiden konferenssi pidettiin viime viikolla Espanjassa. Tapahtuma järjestettiin upeassa Le Mas Sant Joanin maalaiskartanossa Kataloniassa, kauniilla Costa Bravalla. Chateauformin ylläpitämässä kartanossa tunnelma ja puitteet olivat taatut.

Suurin osa kutsuvieraista oli Paletten jälleenmyyntikumppaneita ympäri Eurooppaa ja Pohjoismaita, joiden lisäksi osa vieraista saapui Yhdysvalloista ja Australiasta.

Kahden päivän ajan kuulimme mielenkiintoisia esityksiä nykyisistä ja tulevista trendeistä hankinnasta maksuun -alalla.

Konferenssin puhujat

Keynote -puhujamme Atle Skjekkeland AIIM:sta (Association for Information and Image Management) käsitteli tekoälyä ja kuinka uusi teknologia tulee muuttamaan työskentely-ympäristöä, sekä kasvattamaan automaatiota taloushallinnon sektorilla.

Paletten Head of Product P-G Berndtsson esitteli hankinnasta maksuun – ratkaisumme PaletteArenan uusia, ensi vuonna tulevia ominaisuuksia. Osa esityksestä käsitteli GDPR:n (General Data Protection Regulation) vaikutusta ohjelmiston kehitykseen. Myös Paletten ERP -integraatioratkaisujen myyntimateriaali julkaistiin tapahtumassa.

Converga, Barona Group, Versowood Oy, sekä yhdysvaltalainen Farathane jakoivat kokemuksiaan Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisun käyttöönotosta.

Paletten Vuoden Yhteistyökumppani

Vuoden Yhteistyökumppaniksi valittiin Stratas Business Solutions Iso-Britanniasta.”Stratas on todella erottunut joukosta liiketoiminnan kehittämisen ja toteuttamisen joka osa-alueella. Start-up -yritys on aloittanut ilman olemassa olevaa asiakaskantaa ja kehittänyt Paletten hankinnasta maksuun -konsultoinnin kaikkia osa-alueita yhteistyössä Palette Softwaren kanssa.” Lue aiheesta lisää täältä.

Konferenssin avoin foorumi

Tapahtuma päättyi torstai-iltapäivän avoimeen foorumiin, jossa keskusteltiin monista uusista ideoista.

Me Palettella haluamme kiittää kaikkia vieraita ja puhujia tapahtumaan osallistumisesta, sekä mukavista ja mielenkiintoisista yhteisistä päivistä!

Printtaa tai jaa Julkaisupäivä: 2017-09-26