YH Kodit siirtyy käyttämään Rillionin hankinnasta maksuun -ratkaisua taloushallinnon prosessien tehostamiseen. Rillionin ratkaisu automatisoi hankinnan ja ostolaskujen käsittelyn yhdellä, mobiilisti toimivalla järjestelmällä.

Read full article

YH Kodit Oy on vuokra-, asumisoikeus- ja omistusasuntojen rakennuttamiseen ja omistamiseen, sekä asumisen palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys.

YH Kodit Oy:n pääomistajia ovat pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat sekä säätiöt. Yritys omistaa yli 6 500 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa Tampereella ja Turussa sekä niiden lähialueilla. YH Kodit Oy:n liikevaihto oli vuonna 2016 102,2 miljoonaa euroa.

YH Kodit päätyi kilpailuttamaan taloushallinnon järjestelmiä löytääkseen tehokkaamman ratkaisun suurten ostolaskuvolyymien käsittelyyn. Yritys valitsi Rillionin uuden sukupolven hankinnasta maksuun – automaatioratkaisun. Rillionin SaaS -ratkaisu mahdollistaa sekä hankintojen että ostolaskujen käsittelyn yhdessä, mobiilikäyttöisessä järjestelmässä.

Lue YH Kodeista lisää täältä.

Share this article

More exciting reading