Kuvassa Hartela-yhtiöt Oy:n ICT-Manager Sanna Hiukkamäki, Rillion Oy:n CEO Juha Väänänen, sekä Hartela-yhtiöt Oy:n talouden palvelukeskuksen päällikkö Leena Joki Hartela-konsernin pääkonttorin uusissa toimitiloissa Ilmalassa.

Read full article

Hartela-konserni automatisoi ostolaskujen käsittelyn Rillionin ratkaisulla. Rillionin mobiilisti käytettävä ratkaisu pystyy automatisoimaan koko hankinnasta maksuun -prosessin linkittämällä yrityksen hankinnat saapuviin laskuihin.

Hartela kuuluu Suomen suurimpiin rakennusyhtiöihin. Se rakentaa asuntoja ja toimitiloja sekä kehittää kiinteistöjä ja alueita. Suomalainen perheyhtiö on toiminut jo 75 vuotta ja se työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Konserniin kuluu yhtiöitä ympäri Suomea ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Yrityksen liikevaihto oli 350 miljoonaa euroa vuonna 2016.

Hartela-konsernin haasteena olivat suuret laskuvolyymit, joiden käsittely vaati erityisesti taloushallinnon palvelukeskuksen henkilöstöltä paljon aikaa. Laskujen käsittelyä haluttiin tehostaa automaatiolla. Myös raportointia ja läpinäkyvyyttä haluttiin parantaa. Hartela halusi raportoinnilta reaaliaikaisuutta ja joustavuutta, voidakseen tehokkaammin hyödyntää olemassa olevaa tietoa. Ratkaisuja vertailtaessa tärkeinä ominaisuuksina Hartelalla nähtiin myös käyttäjäystävällisyys ja ratkaisun mobiilikäytettävyys. Rillionin ratkaisun selkeä käyttöliittymä ja mobiilitoimivuus nousivat esiin valinnassa: yrityksellä on loppukäyttäjiä ympäri Suomea, esimerkiksi työmailla, joten ratkaisun toimivuus selaimen kautta ja mobiilissa helpottaa kaikkien työskentelyä. Rillionin dedikoitu SaaS valikoitui Hartelalle sopivimpana ratkaisutyyppinä, koska se mahdollistaa yritykselle enemmän kuin lisenssimallinen ratkaisu.

Rillionin ratkaisun valinnassa painoivat myös vahvat rakennusalan referenssit ja toimialan erityisvaatimusten tuntemus. Ratkaisu myös tarjoaa mahdollisuudet hankinnan laaja-alaiseen kehittämiseen, jota Hartela pitää tärkeänä suuntana lähitulevaisuudessa.

Lue lisää Hartelasta täältä.

Rillion on johtava hankintojen ja ostolaskujen käsittelyyn keskittynyt yhtiö Pohjoismaissa. Rillionin hankinnasta maksuun –ratkaisua käyttää kansainvälisesti yli 2 500 yhteisöä yli 50:ssä maassa. Ratkaisun avulla asiakkaamme voivat ottaa kattavasti haltuun koko hankinnasta maksuun -prosessin (Purchase to Pay (P2P) prosessi) ja linkittää ostojen, laskujen sekä sopimusten käsittelyn saumattomasti yhteen. Ratkaisumme ovat täysin selainpohjaisia ja tukevat eri mobiililaitteita.

Share this article

More exciting reading