Blogi / Uutiset

Aspo Oyj valitsee Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisun

Aspo Oyj on valinnut Paletten ratkaisun ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn. Ratkaisulla automatisoidaan konsernin laskujen käsittely globaalisti.

Aspo on B-to-B-asiakkaisiin keskittynyt monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopassa ja valituilla kasvumarkkinoilla. Aspon kokonaan omistamat tytäryhtiöt ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko toimivat omilla yritysbrändeillään. Kauppaa ja logistiikkaa edustavien liiketoimintojen tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Yhtiön ydinosaamista on kasvattaa ja kansainvälistää keskisuuria yrityksiä. Konsernin liikevoitto oli 23.1 MEUR vuonna 2017.

Aspo pyrkii uudistamaan ja tehostamaan sisäisiä prosessejaan uusinta teknologiaa edustavien ratkaisujen avulla. Konserni halusi vaihtaa ostolaskujen käsittelyjärjestelmänsä uuden sukupolven ratkaisuun. Järjestelmänvaihto vanhentuneesta teknologiasta moderniin ja joustavaan ratkaisuun mahdollistaa huomattavasti tehokkaammat ostoreskontran prosessit, parantaa läpinäkyvyyttä, sekä helpottaa raportointia.

Paletten ratkaisu otetaan konsernin käyttöön suuren ostolaskuvolyymin käsittelyn automatisoimiseksi. Implementointiprojekti on päätetty käynnistää heti, ja ratkaisun käyttöönottoa on tarkoitus laajentaa koko konserniin globaalisti.

Lue Asposta lisää täältä.

Printtaa tai jaa Julkaisupäivä: 2018-06-30