Tiedote 20.12.2019

Rillion toimittaa suurelle suomalaiselle kasvuyritykselle hankinnasta maksuun -ratkaisun tehostamaan taloushallinnon prosesseja. Ratkaisu yhdistää ostolaskujen ja hankintojen hallinnan prosessit yhtenäisen järjestelmän piiriin. Yritys on aiemmin hallinnoinut prosesseja kahden erillisen ratkaisun avulla. Rillionin ratkaisun avulla erilliset ratkaisut korvataan. Yrityksen vuosittainen ostolaskuvolyymi on tällä hetkellä 250 000.

Lue koko uutinen

Asiakkuus on Rillionlle merkittävä. Rillionin toimitusjohtaja Juha Väänänen kertoo, että tarjoamansa uuden sukupolven teknologian lisäksi Rillion korostaa rooliaan luotettavana ja vastuullisena toimittajana. ”Asiakkaan palveleminen ja tarpeiden huomioiminen koko asiakassuhteen ajan on meille kunnia-asia.”

Rillionin Senior Account Manager Matti Junttonen kertoo, että markkinoilla on nähtävissä yleinen trendi, jossa yritykset pyrkivät jatkuvasti tehostamaan hankinnan ja taloushallinnon prosesseja synergiaetujen avulla. ”Yhtenäinen hankinnasta maksuun -ratkaisu mahdollistaa taloushallinnon ja hankinnan tiiviin yhteistyön, mikä tuottaa merkittäviä kustannussäästöjä ja tuo prosessiin tehokkuutta. Yhteistyön ja yhtenäisen ratkaisun merkitys kasvaa jatkuvasti.”

Lisätietoja:

Juha Väänänen
Rillion Oy
Toimitusjohtaja

+358 50 0602 554
juha.vaananen@palettesoftware.com

Rillion on johtava hankintojen ja ostolaskujen käsittelyyn keskittynyt yhtiö Pohjoismaissa. Rillionin hankinnasta maksuun –ratkaisua käyttää kansainvälisesti yli 3 500 yhteisöä yli 50:ssä maassa. Ratkaisun avulla asiakkaamme voivat ottaa kattavasti haltuun koko hankinnasta maksuun -prosessin (Purchase to Pay (P2P)) ja linkittää ostojen, laskujen sekä sopimusten käsittelyn saumattomasti yhteen. Ratkaisumme ovat täysin selainpohjaisia ja tukevat eri mobiililaitteita.

Jaa blogipostaus

Lue lisää