Voimakkaasti kasvava ja Pohjoismaiden johtava yritysmajoituksen tarjoaja Forenom valitsi Rillionin hankinnasta maksuun -ratkaisun. Majoituspalveluita tarjoavalla yrityksellä on yli 7800 kalustettua asuntoa Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa.  Forenom majoittaa yli 200 000 henkilöä vuodessa. Vuonna 2018 Forenomin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa.

Lue koko postaus

Forenom halusi kehittää ja tehostaa taloushallinnon ja hankinnan prosesseja nykyaikaisella automaatioratkaisulla. Rillionin hankinnasta maksuun -ratkaisu kattaa hankintojen, ostolaskujen ja sopimusten kattavan hallinnan ja prosessien automatisoinnin. Ratkaisun avulla hankintoja ja ostolaskuja hallinnoidaan samassa pilvipohjaisessa järjestelmässä. Forenom ottaa ratkaisun käyttöön kaikissa Pohjoismaissa kevään aikana.

Yrityksen Head of Procurement Valtteri Hartikainen kertoo, että useiden eri järjestelmien ja toimittajien kilpailutuksen jälkeen yritys päätyi valitsemaan Rillionin vakuuttunein mielin:

”Rillionin avulla pystymme hallinnoimaan hankintoja ja ostolaskuja tehokkaammin. Ratkaisu myös mahdollistaa yhtenäiset hankintaprosessit koko organisaatiollemme kaikissa toimipisteissämme ja skaalautuu tehokkaasti kasvumme mukana. Yhtenäistämällä hankintakäytäntöjä saamme lisää tehokkuutta ostoprosesseihimme. Samalla laadun ja vastuullisuuden varmistaminen parantuu entisestään.”

Jaa blogipostaus

Lue lisää