Hartela valitsi Paletten Hankinnasta maksuun -ratkaisun

Hartela on suomalainen vuonna 1942 perustettu perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Hartela on rakentanut koteja, toimitiloja ja alueita jo yli 75 vuotta.

Miten Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisu toimii projektiluontoisella rakennusalalla, ja mitä Paletten avulla voidaan saavuttaa?

“Digitalisaatio on merkittävä trendi rakennusalalla, ja se on luonnollinen osa kaikkia Hartelan liiketoimintaprosesseja. Hartela tarvitsee ketteriä, käyttäjäystävällisiä sovelluksia tukemaan digitaalista muutostamme.”

Leena Joki, Palvelukeskuspäällikkö, Hartela

Hartela

Asiakas:  Hartela

Toimiala:  Rakennusala

Toimialue:  Suomi

Henkilökuntaa: 600

Automatisoitu
prosessi
:  Hankinnasta maksuun -ratkaisu

Katso Video

Videolla Hartelan palvelukeskuksen päällikkö Leena Joki kertoo, että digitalisaatio esiintyy vahvasti rakennusalalla ja Hartela pyrkii jatkuvasti etsimään ketteriä ratkaisuja tukemaan omaa digitaalista muutostaan. Palette valittiin toimittajaksi etenkin sen mahdollistaman hankinnasta maksuun -prosessin takia. Palette otettiin Hartelassa käyttöön vuoden 2019 alussa ja ratkaisun käyttöönotto sujui erinomaisesti:

”Meillä oli osaava konsultti ja oma ostoreskontratiimi, joka mahdollisti laajat, monipuoliset koulutukset koko organisaatiolle. Sovellus on myös helppokäyttöinen ja se omalta osaltaan helpotti tiedon omaksumista,” Leena Joki kertoo.

Ratkaisun hyödyt ovat jo näkyvissä

Ratkaisun tuoman automaation hyödyt ovat jo nähtävissä, ja ratkaisua laajennetaan hankintoihin alkuvuodesta 2020:

”Palette pystyy vastaamaan Hartelan tulevaisuuden tarpeisiin. Pystymme laajentamaan ratkaisua tarpeidemme mukaan. Jo heti alkuvuodesta jatkamme kohti hankintoja.”

Lisää asiakkailtamme:

Case: Technopolis ottaa Paletten käyttöön kaikissa toimipisteissään 7 eri maassa

Technopolis vuokraa ja hallinnoi korkealaatuisia työympäristöjä. Technopolis tehostaa ostolaskujen käsittelyä, sekä nostaa prosessin automaatioastetta osana merkittävää Business Platform uudistusta. Tulevaisuudessa Technopolis tulee käsittelemään kaikki ostolaskunsa Paletten kautta – riippumatta siitä missä maassa toiminta sijaitsee.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista