JCDecaux automatisoi hankinnasta maksuun -prosessinsa Palettella

JCDecaux Finland Oy:n käytössä ollut ostolaskujen käsittelyratkaisu oli kankea ja tuntui tulleen elinkaarensa päähän. JCDecaux Finland tarvitsi liiketoiminnan kasvaviin tarpeisiin uuden sukupolven ketterän ja skaalautuvan ostolaskujen käsittelyratkaisun.

Asiakastiedot

Customer:  JCDecaux Finland

Branch:  Advertising and the media

Area:  Finland

Business system:  SAP

Invoices/year:  10000

Employees:  75

Process automated:  Ostolaskujen käsittely, hankinnat, sopimusten hallinta ja ostotilaustäsmäytys.

Haasteet

JCDecaux Finland Oy on ulkomainosyhtiö, jonka laaja mainosvälineiden verkosto kattaa koko Suomen. Yritys on osa maailman johtavan kadunkalusteyhtiön, ranskalaisen JCDecaux’n verkostoa.

JCDecaux Finland Oy:n käytössä ollut ostolaskujenkäsittelyratkaisu oli kankea ja tuntui tulleen elinkaarensa päähän. Ohjelmiston mahdollisista päivityksistä huolimatta Paletten ratkaisu oli toiminnallisuuksiltaan monipuolisempi ja joustavampi.

JCDecaux Finland tarvitsi liiketoiminnan kasvaviin tarpeisiin uuden sukupolven ketterän ja skaalautuvan ostolaskujenkäsittelyratkaisun.

”Valitsimme Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisun sen monipuolisuuden ja käyttäjäystävällisyyden vuoksi. Palette-tuoteperhe on kehitetty kokemusten kautta ja niputetty täydellisesti yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi.”


Tuula Laukkarinen, CFO, JCDecaux Finland Oy

Tehokas ostolaskujen kierrätys säästää aikaa ja rahaa

“Säästämme huomattavan paljon työaikaa ja rahaa, kun Paletten ostolaskujenkäsittelyratkaisuun
on helppo automatisoida toiminnallisuuksia, jotka nopeuttavat rutiineja ja tiliöinnit sujuvat nyt helpommin. Pystymme jakamaan koontilaskut, esimerkiksi työterveyshuollon laskut, suoraan useille kustannuspaikoille ja ohjaamaan oikeille hyväksyjille. Tämä poisti meiltä ylimääräisiä työvaiheita ja rutiineita.”

“Yksittäisen laskun käsittely ja läpimenoaika on nopeutunut huomattavasti,mikä tuo aikaa muihin tehtäviin ja oman työn kehittämiseen. Myös PaletteContract-sopimustenhallintaratkaisu täsmäyttää kaikki toistuvaislaskut automaattisesti eikä meidän tarvitse huolehtia enää niiden maksamisesta erikseen. PaletteArenan avulla meillä on nyt täysi, reaaliaikainen näkyvyys ja kontrolli ostoihin, laskuihin ja sopimusten käsittelyyn”, sanoo talousjohtaja Tuula Laukkarinen, JCDecaux Finland.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista