Technopolis valitsi Palette Softwaren toimittamaan ostolaskujen käsittelyratkaisun

Technopolis vuokraa ja hallinnoi korkealaatuisia työympäristöjä. Yritys on aloittanut matkansa Oulusta, vanhasta meijerirakennuksesta vuonna 1982. Tänä päivänä yritys tarjoaa moderneja työtiloja 11 eri paikkakunnalta seitsemästä eri maasta loistavilla sijainneilla. Tilojen lisäksi Technopolis tarjoaa avaimet käteen -ratkaisuna useat toimitilaan liittyvät palvelut yrityksille aina aulapalveluista siivoukseen.

Videolla Jouko Peltonen (System Manager Finance, Technopolis) kertoo Technopoliksen järjestelmämuutosprojektista, Paletten käyttöönotosta ja millaisia tulevaisuuden suunnitelmia Technopoliksella on Paletten suhteen.

Technopolis nostaa automaatioastetta Paletten avulla

Asiakas:  Technopolis Oy

Toimiala:  Kiinteistöjen vuokraus ja hallinta

Alue:  Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Liettua ja Venäjä, Tanska

ERP:  Dynamics 365

Laskuja/vuosi:  49 000

Työntekijöitä:  229 (Joulukuu 2019)

Automatisoitu
prosessi
: Ostolaskujen, sopimusten ja dokumenttien hallinnointiratkaisu

Toteutuksessa Business Platform -uudistus

Technopolis toteuttaa vuonna 2020 merkittävää järjestelmämuutosprojektia. Yrityksessä ollaan siirtymässä Microsoftin AX-järjestelmästä uudempaan D365-ratkaisuun. Business Platform -uudistus kattaa sisälleen suuren kokonaisuuden eri taloushallinnon järjestelmiä, pankkijärjestelmän ja uuden CE -järjestelmän. Palette Software valittiin toimittamaan ostolaskujen, sopimusten ja dokumenttien hallinnointiratkaisun.

”Tässä projektissa Palette on yksi ydinkomponentti talouden näkökulmasta, koska me tulemme pyörittämään jatkossa koko meidän Technopoliksen ostolaskut Paletten kautta – riippumatta siitä, että missä maassa meidän toiminta sijaitsee,”

Jouko Peltonen, System Manager Finance, Technopolis

Ratkaisun toimitus aloitettiin keväällä 2020, jolloin koronan myötä koko projekti siirtyi etätyöhön. Erinomaisen kommunikoinnin, suunnittelun ja konsulttityön ansiosta ensimmäinen käyttöönotto onnistui kuitenkin poikkeustilanteen tuomien haasteiden ratkettua.

”Konsulttiyhteistyö on aina erittäin tärkeää ja meillä on ollut onni saada hyvä konsultti mukaan Palettelta. Hän on ollut hyvin tavoitettavissa, hän ymmärtää haasteemme ja osaa tuoda myös omaa näkemystään niihin asioihin, mihin sitä kaipaamme. Olemme kyllä todella tyytyväisiä yhteistyöhön,” Peltonen kertoo.

Technopolis nostaa automaatioastetta Paletten avulla

Palette Softwaren moderni, uuden sukupolven ostolaskujen käsittelyratkaisu virtaviivaistaa ostolaskujen työnkulun. Käyttöliittymä on intuitiivinen ja ratkaisu integroituu eri ERP-, taloushallinto- tai hankintajärjestelmiin. Technopolis ottaa Paletten tulevaisuudessa käyttöön kaikissa toimipisteissään ja pyrkii nostamaan ostolaskujen automaatioastetta ratkaisun avulla.

”Me olemme kyllä todella tyytyväisiä siihen, miten me olemme Paletten kanssa päästy eteenpäin ja saatu asiat rullaamaan hyvin kevyesti.”

Jouko Peltonen, System Manager Finance, Technopolis

Case: Technopolis ottaa Paletten käyttöön kaikissa toimipisteissään 7 eri maassa

Technopolis vuokraa ja hallinnoi korkealaatuisia työympäristöjä. Technopolis tehostaa ostolaskujen käsittelyä, sekä nostaa prosessin automaatioastetta osana merkittävää Business Platform uudistusta. Tulevaisuudessa Technopolis tulee käsittelemään kaikki ostolaskunsa Paletten kautta – riippumatta siitä missä maassa toiminta sijaitsee.

Lisää asiakkailtamme:

Hartela valitsi Paletten Hankinnasta maksuun -ratkaisun

Hartela on suomalainen vuonna 1942 perustettu perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Hartela on rakentanut koteja, toimitiloja ja alueita jo yli 75 vuotta.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista