Palette asiakastuki

Paikallinen tuki ja asiantuntemus

Kokonaisvastuu projektin alusta loppuun

Kokeneet projektipäälliköt ja sovelluskonsultit tukevat sinua Paletten käyttöönoton aikana ja sen jälkeen asiakastuessa. Lue lisää käyttöönotosta

Tukea prosessien tehostamiseen

Olemme maailmanlaajuinen toimija, joka tarjoaa paikallista tukea useilla kielillä. Verkkoportaalissamme voit rekisteröidä tikettejä ympäri vuorokauden. Ota yhteyttä tukeen

Customer Service Manager

CSM-palvelun avulla saat asiakkuusvastaavan, joka on järjestelmän asiantuntija ja joka voi auttaa sinua mukauttamaan prosesseja liiketoimintaanne parhaiten sopivaksi. Lue lisää CSM -palvelusta

Ota yhteyttä asiakastukeen

Paletten asiakastukiportaalin löydät osoitteesta:

https://globalsupportservices.palettesoftware.com/support/login

Tai soita numeroon: +358 9 4273 4800
(arkisin kello 9.00-16.30 välillä)

Asiakastukipotaaliin
Palette Helpdesk

Maksimoi investointisi tukemme avulla

Haluamme, että asiakkaamme saavat kaiken irti ohjelmistoinvestoinnistaan. Siksi meillä on asiantunteva ja sitoutunut tukihenkilöstö, joka auttaa sinua käyttämään ratkaisuamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Maailmanlaajuinen tukitoiminto paikallisella yhteydellä

Paletten tukihenkilöstön asiantuntijoilla on pitkä kokemus Palettella työskentelystä. Maailmanlaajuisen tukiosastomme työntekijät ovat paikallisia, mikä tarkoittaa myös suomenkielistä palvelua. Lisäksi maailmanlaajuinen tuoteasiantuntijoiden verkosto tukee toisiaan tarvittaessa. Tarjoamme tukea kaikilla pohjoismaisilla kielillä ja englanniksi.

Pohjoismaat ovat edelläkävijöitä sähköisessä laskujen käsittelyssä, joten meille on luonnollista, että Paletten kehittäminen tapahtuu täällä. Tuotekehityksemme toimii Ruotsissa lähellä suurimpia tukiosastojamme ja tuhansia asiakkaitamme.

Ota yhteyttä tukeen
Lue lisää:

Sopimukset

Yksinkertaista sopimusten hallinnointia. Täsmäytä toistuvaislaskut sopimuksiin ja vastaanota automaattisia muistutuksia sopimusten uusimisesta.

Hankinnat

Ota kustannukset kontrolliin jo ennen niiden syntymistä! Tämä on mahdollista, kun tilaukset tehdään samassa järjestelmässä, jossa ostolaskut käsitellään.

Ostolaskujen kierrätys

Automatisoi ostolaskut ja säästä merkittävästi aikaa. Järjestelmä täsmäyttää laskut, hyväksyntä voidaan tehdä mobiililaitteelta ja vain poikkeamat käsitellään manuaalisesti.

Ostotilaustäsmäytys

Automaattisen ostotilaustäsmäytyksen myötä monet manuaaliset vaiheet häviävät samalla kun kontrolli kasvaa. Yhdistä laskut suoraan ostotilauksiin ja määritä säännöt poikkeamien hyväksynnälle.

Verkkolaskut

Automatisoi laskujenkäsittely verkkolaskun tai skannauspalvelun avulla. Pageron avulla saavutat 2,5 miljoonaa yritystä.

Kustannusten hallinta

Paletten laskujenkäsittelyratkaisun sisältämien tietojen avulla voit luoda reaaliaikaisia ​​raportteja kustannuksista, toimittajista ja maksuista. Saat yhtenäisen kuvan tilasta, työnkuluista ja tärkeistä tunnusluvuista. Tunnista organisaation pullonkaulat ja mahdollisuudet kustannustehokkuuden lisäämiseen.

Quote from Palette customer
On hienoa saada tukea omalla kielellä ja samalta aikavyöhykkeeltä, kuin missä työntekijät sijaitsevat. Käsittelyaika on usein lyhyt myös tilanteissa, jotka vaativat enemmän kommunikaatiota.

Tuntematon asiakas Palettelle