4 vinkkiä stressittömään joululomaan Paletten avulla

Tässä neljä vinkkiä siihen kuinka saat kaiken irti joululomastasi käyttämällä Paletten ratkaisua tehokkaasti.

Sijaistaminen

Joululoman aikana voit käyttää Paletten ”Tilapäiset käyttäjät” -toimintoa. Voit siirtää roolisi toiselle käyttäjälle, joka voi auttaa hyväksyntää odottavien ostolaskujen, tilausten, sopimusten tai kulujen käsittelyssä.

Voit myös jaksottaa lomatuuraajan roolin useammalle henkilölle, jolloin vastuu siirretään yhdelle henkilölle tietyksi ajaksi, jonka jälkeen se siirtyy toiselle henkilölle. Voit kirjautua sisään Paletteen katsomaan tai käsittelemään omia tapahtumiasi, vaikka roolillasi olisikin sijainen. Loman jälkeen voit hakea järjestelmästä sijaisesi käsittelemiä ostolaskuja, sopimuksia, tilauksia tai kuluja.

Verkkolaskut

Taloushallinnon toiminnolla on usein käytössä väliaikaisia käyttäjiä lomien aikaan, joilla ei ole yhtä paljon tietämystä kuin vakituisilla käyttäjillä. Mikäli yrityksessä skannataan itse laskut, saattaa manuaalisen virheen riski kohota. Verkkolaskutus vähentää virheiden määrää, koska tiedot tulevat toimittajalta suoraan järjestelmään täsmällisesti.

Joululomalla etänä työskenteville: PaletteMobile

Mikäli yrityksesi käyttää mobiiliratkaisuamme, jokainen voi käsitellä ostolaskuja ja tilauksia myös etänä. Voit hyväksyä, tiliöidä, kommentoida tai päivittää tapahtumia, sekä hallita ostolaskuja mobiililaitteestasi. Laskujen viivästymiselle ei ole tekosyitä.

Lomaan valmistautuville: PaletteContract

Paletten sopimusratkaisu auttaa automatisoimaan toistuvaislaskujen käsittelyn. Sopimukseen täsmäytettyjen laskujen ei tarvitse jäädä odottamaan joululomien ajaksi. Voit määrittää ostolaskuille säännöt, jolloin ne siirtyvät suoraan tiliöitäväksi ja maksuun.

 

Palette Software toivottaa kaikille rauhallista joulua!