Enemmän mahdollisuuksia organisaatiollesi

Menemme askeleen edemmäs pyrkimyksessämme tukea yrityksiä digitaalisessa murroksessa. Emme ainoastaan jatka asiakkaittemme auttamista paperittoman toimiston saavuttamisessa, mutta tuemme myös muita puolia heidän matkallaan kohti digitalisaatiota. Jatkuvasti kasvava trendi mobiili- ja pilvipalveluiden käytössä asettavat paineita yrityksille, sekä niiden IT- ja liiketoimintarakenteille. Samaan aikaan mahdollisuus automatisoida prosesseja luo muuttuvia työnkuvia, uusia vaatimuksia ja odotuksia työntekijöille.

Ratkaisu on täällä

Olemme lanseeranneet PaletteArena – version 6.5: täysin mobiilin ratkaisumme, joka auttaa yrityksiä vastaamaan moniin hankinnan ja taloushallinnon haasteisiin. PaletteArena ei ainoastaan tue yritystäsi päivittäisten ostolaskurutiinien automatisoinnissa, vaan auttaa myös jakamaan tehtäviä organisaatiollesi ilman että menetät kontrollin. Samaan aikaan voit käyttää aikasi kasvumahdollisuuksien tunnistamiseen, jotka ajavat yritystäsi eteenpäin.

Tuemme digitaalista muutostasi

Nämä PaletteArena 6.5:n tärkeimmät ominaisuudet tukevat yrityksesi digitaalista transformaatiota:

  • PaletteBuyer helpottaa yritysten hankintatoimen hallitsemista ja automatisoimista enemmän kuin koskaan. PaletteBuyer mahdollistaa oikean tuotteen tai toimittajan löytämisen hakukriteereillä käyttäjäystävällisen verkkokaupan tapaan.
  • PaletteMobile antaa käyttäjien työskennellä liiketoiminnalle tärkeillä työvälineillä missä ja milloin tahansa.
  • PaletteBudget mahdollistaa budjettihakemusten tekemisen ja budjetin allokoinnin muun muassa projekteille. Se antaa varoituksen ajoissa, mikäli budjetti näyttää ylittyvän, varmistaen täydellisen kontrollin kaikista projektiin liittyvistä kuluista.
  • PaletteDocuments yksinkertaistaa hallintaa vielä enemmän mahdollistamalla minkä tahansa dokumentin käsittelyn digitaalisesti. Paperidokumenttien säilyttämiseltä vältytään samalla kun käyttäjät voivat jakaa dokumentteja turvallisesti ja tehokkaasti.