Hankinta mobiilin johtamisen aikana

Kuinka usein näet yrityksesi johtoryhmän jäseniä? Johtoryhmä on harvoin paikalla, ja se on ymmärrettävää: jatkuvat peräkkäiset kokoukset, tapaamiset toimiston ulkopuolella ja vaatimukset koko organisaatiolta vievät heidän aikansa.

Sama pätee talousjohtajaan, joka vastaa organisaation budjeteista ja liiketoiminnan taloudellisesta hyvinvoinnista, sekä toimii organisaation menestyksen kannalta tärkeänä strategisena johtajana. Kaiken lisäksi talousjohtaja on yhä enemmän vastuussa sisäisen valvonnan ja useiden eri säännösten noudattamisesta, sekä liiketoiminnan tehokkuuden varmistamisesta – taloushallinnon päivittäisten toimintojen valvomisen lisäksi.

Jatkuva kamppailu resurssipulan ja aikatauluhaasteiden kanssa estää monia talousjohtajia suoriutumasta tehtävistään tehokkaasti.

Kulujen ja laskujen pullonkaula

Kulujen ja laskujen käsittely on yksi niistä tehtävistä, jotka jäävät usein talousjohtajien aika- ja resurssipulan jalkoihin. Talousjohtajan paineiden kasvaessa kulut ja laskut kerääntyvät odottamaan johdon hyväksyntää, koska strategisemmat tehtävät priorisoidaan hallinnollisten tehtävien yli.

Myöhästyneet maksut voivat kuitenkin johtaa kehnompiin sopimushintoihin, sekä vaikuttaa toimittajasuhteisiin ja kassavirtaan negatiivisesti. Miten kulujen ja laskujen hyväksyntä voidaan varmistaa kiireisten aikataulujen ohella?

Hankinnasta maksuun mobiilina

Ratkaisevana tekijänä on varmistaa, että taloushallinnon päättäjät voivat tarkastaa ja hyväksyä kuluja helposti ja nopeasti, missä ja millä laitteella tahansa, jotta maksut voidaan suorittaa viiveettä. Käyttäjille on tärkeää mahdollistaa pääsy liiketoiminnan työvälineisiin etänä, jotta he voivat suorittaa tehtävänsä tehokkaasti myös toimiston tai työpisteen ulkopuolella.

Tämän saavuttamiseksi on hyödynnettävä hankinnasta maksuun -ratkaisua, joka mahdollistaa mobiilin hyväksyntäprosessin. Ratkaisun avulla voit työskennellä missä ja milloin haluat. Voit tarkastaa ja hyväksyä laskuja ja hankintoja, sekä tiliöidä älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella sijainnistasi huolimatta – vaikka kesämökin laiturilta.

Tutustu myös Paletten ostajan oppaaseen.