Minimani valitsi Paletten

Minimani automatisoi ostolaskuprosessit Palettella

“Vertailtuamme pitkään eri järjestelmien ominaisuuksia ja toimittajia, päädyimme kannaltamme parhaalta tuntuvaan ratkaisuun”  kertoo Petri Hangasluoma, Minimanin talousjohtaja Paletten valinnasta.

Minimani on yksityinen suomalainen päivittäis- ja käyttötavaroita myyvä hypermarket kauppaketju. Minimanista löytyy kattava päivittäis– ja käyttötavaravalikoima, laaja valikoima kansallisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä näiden lisäksi oman maahantuonnin ansiosta edullinen käyttö- ja kausitavaravalikoima. Ketjun liikkeet sijaitsevat Jyväskylässä, Kokkolassa, Lempäälässä, Seinäjoella ja Vaasassa. Minimanin liikevaihto oli vuonna 2017 noin 114 milj. euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee vakituisesti noin 350 kaupan alan ammattilaista.

Minimanin haasteena ovat olleet suuret laskuvolyymit, jonka vuoksi yrityksen tavoitteena on kehittää automaatiota taloushallinnon prosesseissa. Laskujen käsittelyn automaatioasteen uudelle tasolle nostamiseksi tarvittiin moderni ja joustava ratkaisu. Vertailuprosessin päätteeksi yritys valitsi Paletten ostolaskuautomaatioratkaisun, joka täsmäyttää suuret laskuvolyymit ja rivimäärät ostotilauksia vasten. Ratkaisulla on mahdollista automatisoida koko prosessi hankinnasta maksuun asti.

Lue Minimanista lisää täältä.