Mobiilisti aina mukana

Jatkuvasti kasvava trendi mobiili- ja pilvipalveluiden käytössä ajaa yritykset uudistamaan liiketoiminnan prosessien rakenteita ja niitä tukevia järjestelmiä.
Käyttäjillä on oltava pääsy liiketoiminnalle tärkeisiin työkaluihin etänä, ja heidän on voitava suorittaa tehtävänsä tehokkaasti myös toimiston ulkopuolella. Myös järjestelmätoimittajien, kuten meidän, on muokattava tuotevalikoimaansa näiden vaatimusten mukaisesti.

Asiakkaan tarpeet ajavat kehitystä

Palette on aina huolehtinut asiakkaittensa tarpeista. Palvelu ja laatu ovat aina olleet meille tärkeitä, mutta nyt viemme omistautumisemme askelta edemmäs. Tänä vuonna keskitymme mahdollistamaan yhä tehokkaampia ja älykkäämpiä työskentelytapoja, jotta asiakasyhteisömme pystyisivät hyödyntämään täyden potentiaalinsa.

Enemmän mahdollisuuksia organisaatiollesi

PaletteArenan uusin versio 6.5 on päivitetty vastaamaan digitalisoituneen organisaation tarpeisiin entistä paremmin, säilyttäen samalla kontrollin yrityksen kokonaiskuluista.

PaletteArena 6.5 antaa työntekijöille mahdollisuuden työskennellä liiketoiminnalle tärkeillä työvälineillä ajasta ja paikasta riippumatta. Kaikki PaletteArenan tärkeimmät hankinnasta maksuun – toiminnot ovat käytettävissä mobiilisti PaletteArenan viimeisimmässä versiossa. Käytät sitten älypuhelinta, tablettia tai kannettavaa tietokonetta, voit tarkastaa, hyväksyä ja tiliöidä ostolaskuja, sekä hyväksyä hankintoja sijainnistasi huolimatta. Samaan aikaan kun tehostat prosessejasi, parannat myös kulujen kontrollia ja läpinäkyvyyttä.