Normet valitsi Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisun

Normet Group on nopeasti kasvava ja globaali teknologiayritys, joka tarjoaa ratkaisuja haastaviin asiakasprojekteihin maanalaisessa kaivos- ja tunnelitoiminnassa. Normet kehittää ratkaisuja aina ideasta tuotantoon ja käyttöön – ihmisten ja ympäristön hyvinvointia ajatellen. Normet Groupilla työskentelee yli 1 300 alan ammattilaista 30 maassa.

Normet valitsi Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisun yhtenäistämään toimintatapoja ja tehostamaan koko konsernin prosesseja maailmanlaajuisesti. Paletten laskun käsittely -järjestelmä otetaan käyttöön ensimmäisessä vaiheessa Suomessa, Isossa-Britanniassa, Sveitsissä, Kanadassa, USA: ssa, Intiassa, Australiassa, Perussa ja Chilessä. Järjestelmän avulla on tarkoitus minimoida kaikki rutiinityö laskujen käsittelyyn liittyen kaikissa yrityksen toiminnoissa, sekä saavuttaa entistä parempi läpinäkyvyys ja ennustettavuus hankinnasta maksuun -prosessiin.

”Palette valikoitui pitkän kartoitusprosessin jälkeen toimittajaksemme. Arvostimme ratkaisun mahdollisuutta automatisoida suurin osa laskujen käsittelystä sekä ohjelma käyttöystävällisyys. Sekä toimittajan sitoutuminen ja aktiivisuus myyntiprosessin aikana ”, kertoo Normet Groupin CDO Sanna Pekari.

Normet Groupin talouden ja hankinnan parissa työskentelevien keskuudessa odotetaan jo innolla tulevaa Palette-käyttöönottoa. ”Olemme asettaneet kovat tavoitteet toiminnan tehostamiselle ja automaation tasolle tulevan järjestelmän myötä. Konsernin laajuinen ratkaisu tuo myös ennustettavuutta, läpinäkyvyyttä ja mahdollistaa yhtenäiset prosessit”, Pekari jatkaa.

Lue lisää Normet Groupista täältä.