Pagero and Palette

Pagero ostaa PaletteNetwork:n ja solmii maailmanlaajuisen yhteistyösopimuksen

1. huhtikuuta 2018 alkaen PaletteNetwork:n toiminnot, asiakassopimukset sekä henkilöstö siirtyvät yrityskaupan myötä Pagerolle.

Yritysoston taustalla on Paletten tavoittelu löytää globaalia pilvipalvelualustaa tarjoava yhteistyökumppani.

“Täyttääkseen asiakkaiden vaatimukset ja odotukset, on verkkoalustan palveluntarjoajan jatkuvasti panostettava tuotekehitykseen. Pagerolla on asiakkaita yli 50 maassa ja se investoi alustaansa yli 100 000 työtuntia vuositasolla. Vastedes voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen pilvipalvelualustan, joka mahdollistaa 100% digitaalisen liiketoiminnallisen sanomaliikenteen globaalisti. Näin ollen yhteistyökumppanin valinta oli Palettelle erittäin helppo,” kertoo Johan Harrysson, Paletten toimitusjohtaja.

“Pagero on aina ollut vaikuttunut Paletten ohjelmistokokonaisuudesta. Voimme vastaisuudessa yhdessä tarjota uusinta tekniikkaa ja integroitua palveluratkaisua asiakkaillemme. Olemme erittäin iloisia toivottaessamme PaletteNetworkin henkilöstöineen tervetulleeksi Pageron organisaatioon,” kertoo Bengt Nilsson, Pageron toimitusjohtaja.

Tietoa Pagero Groupista

“Pagerolla olemme sitoutuneet tekemään sähköisestä kaupankäynnistä helppoa. Autamme yrityksiä digitalisoimaan, automatisoimaan, tallentamaan ja tulkitsemaan dataa, jotta kaupankäynti kaikkien yhteistyökumppanien kanssa sujuisi vaivattomasti ja luotettavasti – ja vain yhdellä ainoalla yhteydellä Pagero Online -alustaan.

Maailmanlaajuinen ja avoin verkkoalustamme on kaikista ERP-järjestelmistä riippumaton ja suunniteltu hankinnasta-maksuun, tilauksesta-maksuun ja logistiikasta-maksuun (TMS) prosessien saumattomaan tiedonvälitykseen. Tarjoamme reaaliaikaista tiedonvälitystä, helppoa integrointia sekä ainutlaatuista asiakaspalvelua kaiken kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille.

Lisäpalvelumme avulla asiakkaamme voivat varmistua datan oikeellisuudesta ja laadusta, saavuttaa 100% digitaalisen lähtevän ja saapuvan sanomaliikenteen, minimoida virhekäsittelyä, hallinnoida kuluja ja täyttää paikallisia ALV-säännösten vaatimuksia.

Pagero konserni koostuu yli 250 työntekijästä ja pääkonttorimme sijaitsee Göteborgissa. Lisäksi Pagerolla on paikalliset myyntikonttorit Tukholmassa, Oslossa, Kööpenhaminassa, Helsingissä, Lontoossa, Dublinissa, Amsterdamissa, Roomassa, Madridissa, Pariisissa, Istanbulissa Dubaissa, Chicagossa ja Oberhausenissa.” Lisätietoja www.pagero.fi

Tietoa Palettesta

Palette Software tarjoaa taloushallinnon ratkaisuja hankinnasta-maksuun prosesseihin. PaletteArena -tuotevalikoima linkittää ja täsmäyttää hankintatilaukset, laskut ja sopimukset yhteen, tarjoten asiakkailleen automatisoidun ratkaisun, merkittäviä ja mitattavia kustannussäästöjä sekä toiminnan tehostamista. Palette on Ruotsissa vuonna 1993 perustettu yhtiö, jolla on myyntitoimistoja Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa sekä kumppaneita maailmanlaajuisesti. Palettella on yli 3500 asiakasta 50 maassa. Lisätietoja www.palettesoftware.com

Englanninkielinen lehdistötiedote:
Pagero acquires PaletteNetwork and enters into a global cooperation agreement