Palette Software on saanut uuden ilmeen!

5. helmikuuta 2021 olemme lanseeranneet uuden vihreäsinisen ilmeen.

Palette Software – “Created by AP Professionals for AP Professionals”

Viimeisen viiden vuoden aikana Palette Software on kokenut monia muutoksia, mutta visuaalinen ilmeemme on pysynyt samana. 5. helmikuuta 2021 olemme lanseeranneet uuden vihreäsinisen ilmeen. Ulkonäöllä haluamme yhä selkeämmin viestiä, mitä me teemme: Palette on ohjelmistoperhe, jonka avulla yritykset voivat virtaviivaistaa taloushallinnon prosesseja aina hankinnasta maksuun.

Niille kunnianhimoisille yrityksille, jotka haluavat saavuttaa ostoreskontran todellisen arvon, Palette Software automatisoi koko prosessin aina ostotilauksen luomisesta ostolaskun maksamiseen. Automaation ansiosta taloushallinnon ammattilaiset voivat menestyä työssään ja yritys pystyy tekemään yhä enemmän ja nopeammin – mutta vähemmällä.

Ratkaisumme ovat keskittyneet 100% tarkkuudella tarjoamaan asiakkaidemme tarvitsemat ominaisuudet – ei enempää, ei vähempää. Pystymme siihen, koska tiimillämme on yli 20 vuoden kokemus ostolaskujen käsittelyn nopeuttamisesta ja helpottamisesta – me myös haluamme tehdä siitä kaikin puolin miellyttävämpää kaikille. Se on veressämme.

Visuaalinen ilme yhdistää Palette Softwaren kaksi tuotetta yhden visuaalisen ilmeen alle; tässä pieni esittely Palettesta ja Centsoftista.

Palette – Ostolaskujen ja hankintojen käsittelyä ammattilaisille

Palette on rakennettu ostoreskontran parhaista käytännöistä ja pitkästä kokemuksestamme. Ratkaisun avulla yritykset voivat automatisoida ja optimoida ostolaskujen ja hankintojen käsittelyn aivan minimiin. Palette tuo organisaatioille uuden sukupolven ostolaskujen käsittelyratkaisun, ostotilaukset sekä johtavat täsmäytystoiminnot. Lisäksi annamme asiakkaillemme kaikki tiedot ja datan ostolaskujen käsittelyn virtaviivaistamiseksi entisestään. Paletten avulla työntekijät eivät joudu käyttämään liikaa aikaa ostolaskujen käsittelyyn ja saavat enemmän aikaa tärkeisiin tehtäviin.

Ja jos tarvitsette lisäapua, paikalliset tukitiimimme ja asiantuntevat konsulttimme ovat valmiita auttamaan. Eikö tämä kuulosta paremmalta tavalta hallita ostolaskuja?

Centsoft – Ostolaskuille

Centsoft -ostolaskujen käsittelyratkaisu on saatavissa kumppaneidemme kautta esimerkiksi Ruotsissa ja USA:ssa. Ratkaisun avulla taloushallinnon tiimi pystyy tuottamaan maksimaalista arvoa – minimaalisella vaivalla.
Centsoftin avulla yritykset saavat pilvipohjaisen ostolaskuratkaisun, joka on salamannopea implementoida, helppo integroida nykyiseen toiminnanohjausohjelmaasi ja helppo käyttää heti alusta alkaen. Tuo laskutietoja, hyväksy ostolaskuja ja lähetä tiedot ERP-järjestelmääsi tehokkaasti Centsoftin avulla.

Toivomme, että pidät uudesta Palette Softwaresta – pidä silmällä lisää uutisia tänä vuonna!