Paletten Asiakaspäivä 2019

Paletten vuoden 2019 Asiakaspäivä oli täynnä workshoppeja, keskustelua ja mielenkiintoisia puheenvuoroja hankinnasta ja taloushallinnon eri näkökulmista. Toivomme että jokainen osallistuja löysi päivän ohjelmasta jotain uutta – ja inspiraatiota tuleviin projekteihin.

Asiakaspäivää vietettiin 14.11.2019 Hakaniemessä Hotelli Hilton Strandissa yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

 

Päivän avasi Palette Softwaren toimitusjohtaja Juha Väänänen tervetuliaispuheella, jonka jälkeen konsulttimme Juho Kangas kertoi Paletten roadmapista, uudesta versiosta ja tukiportaali Freshdeskistä. Esityksen aikana kuultiin myös yleisimmistä tietoturvariskeistä yrityksen sisällä.

Asiakaspäivään osallistui myös neljä Paletten yhteistyökumppania: Pagero, Clausion, Efima ja Snowfox.AI. Aamupäivän lopuksi lavalle nousi pääyhteistyökumppanimme Pagero. Yrityksen toimitusjohtaja Toni Pihamaa kertoi ratkaisun mahdollisuuksista. ja tulevaisuuden kehityssuunnitelmista

Asiakaspäivän aikana jokainen osallistui 2 erilaiseen workshoppiin. Kokonaisuudessaan tapahtumassa järjestettiin 5 workshoppia. Jokainen worskhop keskittyi hankintaan ja taloushallintoon omasta näkökulmastaan. Aiheina olivat esimerkiksi tekoäly, automatisointi ja tehostus. Workshopeilla oli merkittävä osa Asiakaspäivän ohjelmassa.

Illan hämärtyessä saimme nauttia André Noël Chakerin retorikkaasta keynote-puheesta, sekä näyttelijä Jukka Puotilan show’sta.

 

Kiitos yhteistyökumppaneillemme Pagero, Clausion Oy, Efima Oy ja Snowfox.AI workshopeista ja merkittävistä keskusteluista! 

Iso Kiitos kaikille osallistujille!