Paletten Asiakaspäivä 9.11.2017

Palette Softwaren Asiakaspäivää vietettiin torstaina 9.11.2017 Espoon Keilaniemessä Paletten asiakasyhteisön, yhteistyökumppaneiden, sekä henkilöstön kesken. Päivän aikana kuulimme mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä vierailevilta puhujilta, että Paletten omilta asiantuntijoilta. Esitysten aiheet käsittelivät muun muassa tekoälyn soveltamista taloushallinnon automatisoinnissa, asiakascaseja, sekä hankinnasta maksuun -ratkaisumme, PaletteArenan uusia ominaisuuksia ja sen tuomia mahdollisuuksia.

Päivän informatiivisen ohjelman jälkeen siirryimme Paletten uuden toimiston tiloihin juhlistamaan toimiston avajaisia. Nautimme hyvästä ruoasta ja juomasta, sekä seurustelimme ja verkostoiduimme mukavassa ja rennossa ilmapiirissä. Vieraitamme oli viihdyttämässä myös taikuri Miika Pelkonen, jonka uskomattomat lähitaikatemput jättivät monet sanattomiksi.

Haluamme kiittää kaikkia tilaisuuteemme osallistuneita vieraita ja asiantuntevia esiintyjiä, jotka kaikki yhdessä tekivät päivästä erittäin onnistuneen ja mieleenpainuvan. Kiitämme myös saamastamme palautteesta, jonka positiivisuus ilahdutti meitä. Arvostamme kaikkea saamaamme palautetta, joka auttaa meitä kehittämään tapahtumiamme, tuotteitamme ja palveluitamme jatkossakin entistä paremmin asiakkaitamme palveleviksi!

Palette Softwaren tiimi toivottaa kaikille asiakkaille ja kumppaneille mukavaa syksyn jatkoa. Ensi vuonna tapaamme taas!