Paletten Vuoden Yhteistyökumppani 2017

 

Palette on nimittänyt Stratas Business Solutionsin Iso-Britanniasta Paletten Vuoden Yhteistyökumppaniksi.

Stratas Business Solutions

Stratas Business Solutions on perustettu vuonna 2013 ja erikoistuu liiketoiminnan prosessien virtaviivaistamiseen ja automatisointiin. Stratas nimitettiin aiemmin tänä vuonna Palette Softwaren Premier Partneriksi. Stratas tarjoaa taloushallinnolle uudenlaista prosessiautomatisaatiota yhdistämällä moduleita PaletteArenasta omaan Data Forge -alustaansa.

Valinta vuoden yhteistyökumppaniksi

“Stratas on todella erottunut joukosta liiketoiminnan kehittämisen ja toteuttamisen joka osa-alueella. Start-up -yritys on aloittanut ilman olemassa olevaa asiakaskantaa ja kehittänyt Paletten hankinnasta maksuun -konsultoinnin kaikkia osa-alueita yhteistyössä Palette Softwaren kanssa.

He ovat yhdistäneet toimialaosaamisensa PaletteArenan ominaisuuksiin ja keskittyneet kehittämään kolmea liittymää mahdollistaakseen nopean käyttöönoton. Heillä on vahva pipeline ja he ovat saaneet viisi uutta tilausta PaletteArenan ympärille rakennetuista hankinnasta maksuun -ratkaisuista, huolimatta kovasta kilpailusta.”

Palette Partner Summit

Nimitys tapahtui Paletten vuosittaisessa yhteistyökumppaneiden tapahtumassa, joka järjestettiin tänä vuonna L’Escalan kylässä Espanjan Costa Bravassa.

Kuvassa: Petter L. Hansen (Palette Software), Johan Harrysson (Palette Software), David Wilson (Stratas Business Solutions), Matt Brown (Stratas Business Solutions) ja Douglas Embleton (Palette Software).