Puutarha-alan monitoimiyhtiö Schetelig tehostaa laskuautomaatiota Paletten avulla

Puutarha-alan monitoimiyhtiö Schetelig tehostaa laskuautomaatiota Paletten avulla

Schetelig Oy on osa Schetelig-konsernia. Schetelig-konserni on puutarha-alan monitoimiyhtiö, jonka toiminnot on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Ammattiviljely, Viheralue ja Koti & Puutarha. Konserni on perheyhtiö, joka palvelee kaikkia puutarha-alan ammattilaisia jo viidennessä polvessa. Konsernin liikevaihto 2020 tilikaudella oli 52M EUR ja konserni työllistää 184 työntekijää Suomessa ja ulkomailla.

Etsinnässä uusi järjestelmä ostolaskujen käsittelyyn

Schetelig Oy alkoi etsiä uutta järjestelmää ostolaskujen käsittelyyn keväällä 2021, sillä entisen järjestelmän tuki oli päättymässä. Vertailun ja kilpailutuksen jälkeen yhtiö päätyi valitsemaan Paletten pilvipohjaisen ostolaskujen käsittelyjärjestelmän. Jarmo Lahti (Finance and Administration Manager, Schetelig Oy) kertoo että päätökseen vaikuttivat etenkin Paletten monipuoliset mahdollisuudet automaatioasteen nostamiseen:

”Palettessa on kaikki ominaisuudet, joita me tarvitsemme. Meille on myös merkittävää, että pystymme nostamaan laskujen käsittelyn automaatiota, eli vähentämään manuaalisen työn määrää. Tähän Palettessa on hyvin monipuoliset mahdollisuudet.”

Schetelig Oy etsi pitkäaikaista kumppania, joka pystyy vastaamaan myös yhtiön tulevaisuuden tarpeisiin ja kehittämään ratkaisua:

”Saimme Palettesta hyvin positiivisen kuvan alusta alkaen ja uskomme myös järjestelmän tulevaisuuden tuotekehitykseen.”

Lue lisää yhtiöstä.