Rakennusyhtiö Skanska käsittelee Palettella 250 000 laskua vuodessa

Rakennusyhtiö Skanska käsittelee Palettella 250 000 laskua vuodessa

Skanska on yksi Suomen suurimmista asuntojen, toimisto- ja tuotantotilojen sekä infrastruktuurin rakentajista ja projektikehittäjistä. Yritys toteuttaa viihtyisiä asuin- ja työympäristöjä sekä sujuvia liikenneyhteyksiä. Skanska Oy on osa ruotsalaista Skanska-konsernia. Yhtiö työllistää Suomessa yli 2 000 henkilöä ja yhtiössä käsitellään 250 000 ostolaskua vuodessa.

Skanska valitsi Paletten SaaS-ratkaisun tehostamaan yhtiön ostolaskujen käsittelyä. Paletten käyttäjäystävällinen ja skaalautuva ratkaisu mahdollistaa ostolaskujen tehokkaan käsittelyn kaikkialla organisaatiossa. Valintaan vaikutti erityisesti Palette-järjestelmän tarjoamat mahdollisuudet ja kattava kokemus rakennusalan erityisvaatimuksista.

Merkittävä projekti

Skanskalla oli käytössään pitkälle räätälöity ratkaisu sekä jatkuvasti muuttuva toimintaympäristö, jotka osaltaan nostivat toimitusprojektin haastavuutta. Toimitus valmistui suunnitellussa aikataulussa ja Skanska on ottanut ratkaisun käyttöön vuoden 2021 alussa. Ratkaisu integroitiin Skanskan ERP-järjestelmä Oracleen.

Skanskan palvelukeskusjohtaja Eeva Jeskanen on tyytyväinen projektiin ja Paletten joustavuuteen:

”Projekti oli onnistunut. Palette osasi nopeasti vastata muuttuviin tarpeisiimme projektin edetessä ja saimme ratkaisun käyttöön aikataulussa.”

Palette Softwaren myyntijohtaja Matti Junttonen:

”Tällaisissa toimitusprojekteissa on aina muuttuvia tekijöitä ja siksi on erityisen tärkeää, että me ratkaisutoimittajana pystymme reagoimaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Onnistunut projekti vaatii koko projektitiimiltä luottamusta ja avoimuutta. Tästä on erinomaista jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötämme.”

Viimeisimmät blogikirjoitukset

Laskuautomaatio
Ostoreskontra on ostolaskujen keskus
Ostoreskontra ja ostoreskontraa hoitavat henkilöt ovat ostolaskujen keskiössä. Ostolaskujen käsittely voi olla erittäin manuaalista ja toistuvaa työtä, joka vaatii huomiota......
Laskuautomaatio
Taloushallinnon järjestelmä ostolaskuille
Erillinen taloushallinnon järjestelmä ostolaskuille tehostaa ostolaskuprosessia. Tehokkuus on monen asian summa, joka kasvaa järjestelmän eliniän aikana jatkuvasti. Tärkeimpiä tehokkuuden ajureita......
Laskuautomaatio
Ostolaskujen automatisointi – Korkea laskuautomaatio tehostaa ostolaskuprosessia vuonna 2021
Ostolaskujen automatisointi on yksi merkittävimmistä syistä, miksi yritykset vaihtavat ostolaskujen käsittelyratkaisua. Usein käytössä olevan ratkaisun automaatiomahdollisuudet tai käyttäjäkokemus eivät vastaa......