Rakennusyhtiö Skanska käsittelee Palettella 250 000 laskua vuodessa

Rakennusyhtiö Skanska käsittelee Palettella 250 000 laskua vuodessa

Skanska on yksi Suomen suurimmista asuntojen, toimisto- ja tuotantotilojen sekä infrastruktuurin rakentajista ja projektikehittäjistä. Yritys toteuttaa viihtyisiä asuin- ja työympäristöjä sekä sujuvia liikenneyhteyksiä. Skanska Oy on osa ruotsalaista Skanska-konsernia. Yhtiö työllistää Suomessa yli 2 000 henkilöä ja yhtiössä käsitellään 250 000 ostolaskua vuodessa.

Skanska valitsi Paletten SaaS-ratkaisun tehostamaan yhtiön ostolaskujen käsittelyä. Paletten käyttäjäystävällinen ja skaalautuva ratkaisu mahdollistaa ostolaskujen tehokkaan käsittelyn kaikkialla organisaatiossa. Valintaan vaikutti erityisesti Palette-järjestelmän tarjoamat mahdollisuudet ja kattava kokemus rakennusalan erityisvaatimuksista.

Merkittävä projekti

Skanskalla oli käytössään pitkälle räätälöity ratkaisu sekä jatkuvasti muuttuva toimintaympäristö, jotka osaltaan nostivat toimitusprojektin haastavuutta. Toimitus valmistui suunnitellussa aikataulussa ja Skanska on ottanut ratkaisun käyttöön vuoden 2021 alussa. Ratkaisu integroitiin Skanskan ERP-järjestelmä Oracleen.

Skanskan palvelukeskusjohtaja Eeva Jeskanen on tyytyväinen projektiin ja Paletten joustavuuteen:

”Projekti oli onnistunut. Palette osasi nopeasti vastata muuttuviin tarpeisiimme projektin edetessä ja saimme ratkaisun käyttöön aikataulussa.”

Palette Softwaren myyntijohtaja Matti Junttonen:

”Tällaisissa toimitusprojekteissa on aina muuttuvia tekijöitä ja siksi on erityisen tärkeää, että me ratkaisutoimittajana pystymme reagoimaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Onnistunut projekti vaatii koko projektitiimiltä luottamusta ja avoimuutta. Tästä on erinomaista jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötämme.”

Viimeisimmät blogikirjoitukset

Palette
Palette Software on saanut uuden ilmeen!
Laskuautomaatio
Taloushallinnon ratkaisut toimitetaan nyt täysin etänä, mikä vaatii toimittajalta vastuullisuutta
Tämä kirjoitus on alunperin julkaistu Talouselämän liitteessä marraskuussa 2020.   Palette on moderni ostolaskujen ja hankintojen käsittelyratkaisu, joka tehostaa yritysten......
Uutiset
Solution Consultantin työ on monipuolista ja itsenäistä
Millainen työ on Solution Consultant? Entä millaista on arki Paletten konsulttina? Haastattelimme Emiliaa, kuka on ollut osana Paletten konsulttitiimiä nyt......