Suuri suomalainen kasvuyritys valitsi Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisun

Tiedote 20.12.2019

Palette Software toimittaa suurelle suomalaiselle kasvuyritykselle hankinnasta maksuun -ratkaisun tehostamaan taloushallinnon prosesseja. Ratkaisu yhdistää ostolaskujen ja hankintojen hallinnan prosessit yhtenäisen järjestelmän piiriin. Yritys on aiemmin hallinnoinut prosesseja kahden erillisen ratkaisun avulla. Paletten ratkaisun avulla erilliset ratkaisut korvataan. Yrityksen vuosittainen ostolaskuvolyymi on tällä hetkellä 250 000.

Asiakkuus on Palettelle merkittävä. Palette Softwaren toimitusjohtaja Juha Väänänen kertoo, että tarjoamansa uuden sukupolven teknologian lisäksi Palette korostaa rooliaan luotettavana ja vastuullisena toimittajana. ”Asiakkaan palveleminen ja tarpeiden huomioiminen koko asiakassuhteen ajan on meille kunnia-asia.”

Paletten Senior Account Manager Matti Junttonen kertoo, että markkinoilla on nähtävissä yleinen trendi, jossa yritykset pyrkivät jatkuvasti tehostamaan hankinnan ja taloushallinnon prosesseja synergiaetujen avulla. ”Yhtenäinen hankinnasta maksuun -ratkaisu mahdollistaa taloushallinnon ja hankinnan tiiviin yhteistyön, mikä tuottaa merkittäviä kustannussäästöjä ja tuo prosessiin tehokkuutta. Yhteistyön ja yhtenäisen ratkaisun merkitys kasvaa jatkuvasti.”

Lisätietoja:

Juha Väänänen
Palette Software Oy
Toimitusjohtaja

+358 50 0602 554
juha.vaananen@palettesoftware.com

Palette Software on johtava hankintojen ja ostolaskujen käsittelyyn keskittynyt yhtiö Pohjoismaissa. Paletten hankinnasta maksuun –ratkaisua käyttää kansainvälisesti yli 3 500 yhteisöä yli 50:ssä maassa. Ratkaisun avulla asiakkaamme voivat ottaa kattavasti haltuun koko hankinnasta maksuun -prosessin (Purchase to Pay (P2P)) ja linkittää ostojen, laskujen sekä sopimusten käsittelyn saumattomasti yhteen. Ratkaisumme ovat täysin selainpohjaisia ja tukevat eri mobiililaitteita.