cloud-based

Viisi syytä harkita hankinnasta maksuun -ratkaisua pilvipalveluna

Pilvipalveluna toteutetut SaaS -ratkaisut ovat selkeästi yleistyneet yritysten käytössä. Pilvipalveluiden tuomat hyödyt tuottavuudessa, tietoturvallisuudessa ja kustannustehokkuudessa selittävät niiden suosiota.

SaaS voi tarjota joustavimman, turvallisimman ja skaalautuvimman vaihtoehdon hankinnasta maksuun -ratkaisuissa, vieden taloushallinnon ja hankinnan automaation seuraavalle tasolle. SaaS -ratkaisujen vetovoimalle on monia syitä, olit sitten vaihtamassa olemassa olevaa ratkaisua pilvipalveluun tai valitsemassa aivan uutta hankinnasta maksuun -ratkaisua.

Mitkä ovat viisi tärkeintä syytä harkita hankinnasta maksuun -ratkaisua pilvipalveluna?

1 – Yhteistyötä pilvessä

SaaS -ratkaisuilla ostoreskontran ja taloushallinnon osastot voivat tehdä yhteistyötä sijainnista riippumatta. Ratkaisuun pääsee verkkoselaimen kautta, joten kuluja voidaan hyväksyä vaikka hyväksyjä olisi poissa toimistolta. Tämä vähentää viiveitä ja voi auttaa saamaan aikaisen maksun alennuksia. Lisäksi pilvipohjaiset ratkaisut antavat koko tiimille pääsyn reaaliaikaisiin tietoihin, jotta kaikilla on yhteinen kuva tilanteesta.

2 – Ajansäästöä organisaatiolle

Hankinnasta maksuun -ratkaisu auttaa ostoreskontraa toimimaan tehokkaammin, mutta sen siirtäminen pilveen voi myös tuoda ajansäästöä koko organisaatiolle. SaaS -mallilla myös vältetään kalliit laiteinvestoinnit. IT-osasto välttyy monilta paineilta, koska sen ei tarvitse huolehtia ohjelman ja laitteiston päivittämisestä, muutostiedostoista tai vianetsinnästä.

3 – Parempaa tietoturvaa

Kun hankinnasta maksuun -ratkaisu viedään pilveen, siirretään sen ylläpito asiaan erikoistuneelle, ulkoiselle tiimille. Tämä tuo useita tietoturvaetuja: esimerkiksi muutokset tai korjaukset hoituvat automaattisesti. Monet viime vuosien tunnetuimmista ja vahingollisimmista tietoturvaiskuista ovat tapahtuneet viivästyneiden korjausten johdosta. Korjauksista huolehtiminen johtaa turvallisempaan ympäristöön. Monet hankinnasta maksuun -pilvipalvelut pohjautuvat alustoille kuten Microsoft Azure, joka takaa maailmanluokan tietoturvallisuuden.

4 – Joustavat toiminnot

SaaS -ratkaisut tarjoavat paljon joustavuutta. Jos tarpeesi muuttuvat, voidaan myös ratkaisua muuttaa niiden mukaisesti, kuten muokkaamalla tapahtumien volyymeja tai tietokannan käyttöä vaatimusten mukaan. SaaS -ratkaisu voidaan myös integroida muihin sovelluksiin. Liiketoiminnan kasvaessa ratkaisu skaalautuu sen mukaan ilman ylimääräisiä laiteinvestointeja.

5 – Kustannustehokkuus

Koska SaaS -ratkaisut eivät vaadi ennakkokustannuksia tai investointeja laitteistoon, ne ovat edullinen vaihtoehto kaiken kokoisille yrityksille. Skaalautuvuus mahdollistaa ratkaisun muokkaamisen yrityksen tarpeisiin ja budjettiin sopivaksi.

Tässä on vain muutama syy, miksi yritykset saattavat valita hankinnasta maksuun -ratkaisun pilvipalveluna. Kaikki nämä hyödyt ovat saatavilla Paletten pilvipalvelussa. Lue lisää ratkaisustamme.