Case

Hartela valitsi Paletten Hankinnasta maksuun -ratkaisun

Miten Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisu toimii projektiluontoisella rakennusalalla, ja mitä Paletten avulla voidaan saavuttaa?

Hartela on suomalainen vuonna 1942 perustettu perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Hartela on rakentanut koteja, toimitiloja ja alueita jo yli 75 vuotta.

Videolla Hartelan palvelukeskuksen päällikkö Leena Joki kertoo, että digitalisaatio esiintyy vahvasti rakennusalalla ja Hartela pyrkii jatkuvasti etsimään ketteriä ratkaisuja tukemaan omaa digitaalista muutostaan. Palette valittiin toimittajaksi etenkin sen mahdollistaman hankinnasta maksuun -prosessin takia. Palette otettiin Hartelassa käyttöön vuoden 2019 alussa ja ratkaisun käyttöönotto sujui erinomaisesti:

”Meillä oli osaava konsultti ja oma ostoreskontratiimi, joka mahdollisti laajat, monipuoliset koulutukset koko organisaatiolle. Sovellus on myös helppokäyttöinen ja se omalta osaltaan helpotti tiedon omaksumista,” Leena Joki kertoo.

Ratkaisun tuoman automaation hyödyt ovat jo nähtävissä, ja ratkaisua laajennetaan hankintoihin alkuvuodesta 2020:

”Palette pystyy vastaamaan Hartelan tulevaisuuden tarpeisiin. Pystymme laajentamaan ratkaisua tarpeidemme mukaan. Jo heti alkuvuodesta jatkamme kohti hankintoja.”

Katso koko video:

 

Printtaa tai jaa

Info

Hartela

Asiakas: Hartela
Toimiala: Rakennusala
Alue: Suomi
Järjestelmä:
Laskuja/vuosi:
Työntekijöitä: 600
Paletten ratkaisu: Hankinnasta maksuun