Case

Technopolis valitsi Palette Softwaren toimittamaan ostolaskujen käsittelyratkaisun

Technopolis vuokraa ja hallinnoi korkealaatuisia työympäristöjä. Yritys on aloittanut matkansa Oulusta, vanhasta meijerirakennuksesta vuonna 1982. Tänä päivänä yritys tarjoaa moderneja työtiloja 11 eri paikkakunnalta seitsemästä eri maasta loistavilla sijainneilla. Tilojen lisäksi Technopolis tarjoaa avaimet käteen -ratkaisuna useat toimitilaan liittyvät palvelut yrityksille aina aulapalveluista siivoukseen.

Videolla Jouko Peltonen (System Manager Finance, Technopolis) kertoo Technopoliksen järjestelmämuutosprojektista, Paletten käyttöönotosta ja millaisia tulevaisuuden suunnitelmia Technopoliksella on Paletten suhteen.

Toteutuksessa Business Platform -uudistus

Technopolis toteuttaa tällä hetkellä merkittävää järjestelmämuutosprojektia. Yrityksessä ollaan siirtymässä Microsoftin AX-järjestelmästä uudempaan D365-ratkaisuun. Business Platform -uudistus kattaa sisälleen suuren kokonaisuuden eri taloushallinnon järjestelmiä, pankkijärjestelmän ja uuden CE -järjestelmän. Palette Software valittiin toimittamaan ostolaskujen, sopimusten ja dokumenttien hallinnointiratkaisun.

”Tässä projektissa Palette on yksi ydinkomponentti talouden näkökulmasta, koska me tulemme pyörittämään jatkossa koko meidän Technopoliksen ostolaskut Paletten kautta – riippumatta siitä, että missä maassa meidän toiminta sijaitsee,” Peltonen kertoo.

Ratkaisun toimitus aloitettiin keväällä 2020, jolloin koronan myötä koko projekti siirtyi etätyöhön.  Erinomaisen kommunikoinnin, suunnittelun ja konsulttityön ansiosta ensimmäinen käyttöönotto onnistui kuitenkin poikkeustilanteen tuomien haasteiden ratkettua. ”Konsulttiyhteistyö on aina erittäin tärkeää ja meillä on ollut onni saada Juho mukaan Palettelta. Juho on ollut hyvin tavoitettavissa, hän ymmärtää haasteemme ja osaa tuoda myös omaa näkemystään niihin asioihin, mihin sitä kaipaamme. Olemme kyllä todella tyytyväisiä siihen yhteistyöhön,” Peltonen kertoo.

Technopolis nostaa automaatioastetta Paletten avulla

Palette Softwaren moderni, uuden sukupolven ostolaskujen käsittelyratkaisu virtaviivaistaa ostolaskujen työnkulun. Käyttöliittymä on intuitiivinen ja ratkaisu integroituu eri ERP-, taloushallinto- tai hankintajärjestelmiin. Technopolis ottaa Paletten tulevaisuudessa käyttöön kaikissa toimipisteissään ja pyrkii nostamaan ostolaskujen automaatioastetta ratkaisun avulla.

”Me olemme kyllä todella tyytyväisiä siihen, miten me olemme Paletten kanssa päästy eteenpäin ja saatu asiat rullaamaan hyvin kevyesti ja ehkä juuri niin kuin me ajattelimme etukäteen, kun Palettea valittiin,” Peltonen kommentoi.

Printtaa tai jaa
Videolla Jouko Peltonen (System Manager Finance, Technopolis) kertoo Technopoliksen järjestelmämuutosprojektista, Paletten käyttöönotosta ja millaisia tulevaisuuden suunnitelmia Technopoliksella on Paletten suhteen.

Info

Technopolis nostaa automaatioastetta Paletten avulla

Asiakas: Technopolis Oy
Toimiala: Kiinteistöjen vuokraus ja hallinta
Alue: Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Liettua ja Venäjä, Tanska
Järjestelmä: D365
Laskuja/vuosi: 49 000
Työntekijöitä: (31.12.2019) 229
Paletten ratkaisu: Ostolaskujen, sopimusten ja dokumenttien hallinnointiratkaisu