Ostolaskuautomaatio tukku- ja vähittäiskaupan alalla

Tukku- ja vähittäiskaupan ostoreskontraprosesit kohtaavat monia ainutlaatuisia haasteita. Käsiteltävien laskujen määrä on suuri – samoin toimittajien määrä.

250,000+ Käyttäjää

Yli 2,500 asiakasta maailmanlaajuisesti

Ostolaskujen käsittely pilvipalvelussa vahvistaa organisaatiota

Palette tuo tukku- ja vähittäiskaupanalan yritysten ostolaskuprosessit pilvipalveluun.

Käsittele ostolaskuja Paletten skaalautuvassa pilvipalvelussa. Palette tuo työntekijöillenne kaikkialla organisaatiossa uuden sukupolven ostolaskujen käsittelyratkaisun, korkean automaatiotason sekä näkyvyyttä ja tehokkuutta.

Paletten avulla voitte sanoa hyvästit manuaaliselle tietojen syötölle ja vähentää toistuvia ja hitaita työtehtäviä sekä nopeuttaa hyväksynnän työnkulkua. Vältä maksuviivästyksiä ja pidä hyvät suhteet toimittajiin.

Käyttäjäystävällinen järjestelmä

Paletten avulla koko organisaatio saa käyttöönsä helppokäyttöisen ja intuitiivisen järjestelmän, ja pystyy vauhdittamaan ostolaskujen käsittelyä hyväksymällä laskuja missä vain matkapuhelimella, selaimella tai sähköpostilla.

Automatisoi prosessia

Ennalta asetetut täsmäytys-, tiliöinti- ja työnkulkusäännöt määrittävät, miten lasku käsitellään organisaatiossasi – mikä säästää valtavasti aikaa ja rajoittaa tarvittavia kosketuspisteitä.

Älykäs täsmäytys

Täsmäytä ostolaskut ostotilauksiin ja sopimuksiin. Tehokas täsmäysmoottorimme täsmää satoja rivejä sekunneissa – mikä säästää tiimillesi paljon aikaa.

Automaattiset muistutukset

Järjestelmä luo automaattisesti muistutuksia laskujen hyväksyjille, mikä todella tehostaa kuun lopun prosesseja.

Etäyhteys

Selainpohjaiseen käyttöliittymään on helppo pääsy mistä vain. Hyväksy laskut helposti älypuhelimella tai tabletilla.

Tehokas hyväksynnän työnkulku

Järjestelmä lähettää laskut ennalta määritettyyn hyväksynnän työnkulkuun. Hyväksyjät voivat tarkistaa ja allekirjoittaa laskuja tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta. Tarvitset vain Internet-yhteyden.

Sopimusten hallinta ja toistuvat laskut

Täsmäytä toistuvat laskut automaattisesti sopimuksiin ja vastaanota muistutuksia, kun sopimuksia on aika uusia tai purkaa. Säilytä sopimuksia ja ota itselaskutus käyttöön.

Hankintojen hallinta

Luo järjestelmässä ostotilauksia ja tuo ulkoisia ostotilauksia. Paranna ostoprosessien tehokkuutta ja lisää organisaation kustannustietoisuutta.

Säilytä ja tarkista

Laskutapahtumien historia on helposti löydettävissä ja laskut ovat käytettävissä tarkastusta varten.

The automation with Palette means a good time gain for us and in the integration with AX we know with certainty that everything will be quite right all the way.

Jan Skarner
Head of Business Navigation at Clas Ohlson

Clas Ohlson Automates AP with Palette

The retail chain Clas Ohlson struggled with more and more invoices and manual matching between purchases, delivery and invoices for several years. In connection with the change of financial system, they saw the possibility of implementing an electronic invoice management solution with automatic matching.

Vahvista tukku- ja vähittäiskaupanalan organisaatiotanne

Automatisoimalla ostolaskujen käsittelyä Paletten avulla, saat täyden hallinnan prosessista ja tehokkaan automatisoinnin ostolaskuillenne – aina niiden saapumisesta tiliöintiin ja maksamiseen.

Paletten ostolaskujen käsittelyratkaisun avulla kaikki saapuvat laskut kerätään yhteen paikkaan. Vastaanota verkkolaskuja tai digitalisoi ja tulkitse paperilaskuja edistyneellä OCR-tekniikalla. Ennalta asetetut täsmäytys-, tiliöinti- ja työnkulkusäännöt määrittävät, miten lasku käsitellään organisaatiossasi – mikä säästää osastollesi valtavasti aikaa ja rajoittaa tarvittavia kosketuspisteitä.

Seuraava Askel: Hankinnasta Maksuun -Ratkaisu

Ostolaskut voidaan täsmäyttää ostotilauksiin rivi- tai otsikkotasolla, tai ne voidaan täsmäyttää sopimuksiin. Palette tarjoaa käyttäjäystävällisen tilausprosessin, joka ohjaa käyttäjiä ostamaan oikeat tuotteet oikeilta toimittajilta ja oikeaan hintaan. Kun kaikki hankinnan statistiikka on saatavilla, on yritykselläsi vankempi asema neuvotella hintoja ja ehtoja.

Lue lisää hankinnasta maksuun -ratkaisusta

Palette integroituu järjestelmiinne

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista