Ostolaskuautomaatio palvelualalla

Palveluala hyödyntää kovaa tahtia mobiilisovelluksia ja verkkopalveluita sekä vastaa asiakkaiden nopeasti muuttuviin tarpeisiin – joten miksi et vaatisi samaa ostolaskujen käsittelyratkaisulta?

250,000+ Käyttäjää

Yli 2,500 asiakasta maailmanlaajuisesti

Selainpohjainen ostolaskujen käsittely vahvistaa organisaatiota

Palette tuo palvelualan yritysten ostolaskuprosessit pilvipalveluun, jossa yritykset saavat käyttöönsä edistyneen ostolaskujen käsittelyn, selainpohjaisen käyttöliittymän ja mobiilin kulujen hyväksynnän.

Paletten avulla voitte sanoa hyvästit manuaaliselle tietojen syötölle ja vähentää toistuvia ja hitaita työtehtäviä sekä nopeuttaa hyväksynnän työnkulkua. Vältä maksuviivästyksiä ja pidä hyvät suhteet toimittajiin.

Täysin automatisoitu ostolaskuprosessi tuo merkittäviä parannuksia. Sen avulla talousosasto voi keskittyä strategisiin tehtäviin, kuten asiakkaisiin, kustannusanalyyseihin ja toimittajaverkoston kehittämiseen.

Käyttäjäystävällinen järjestelmä

Paletten avulla koko organisaatio saa käyttöönsä helppokäyttöisen ja intuitiivisen järjestelmän, ja pystyy vauhdittamaan ostolaskujen käsittelyä hyväksymällä laskuja missä vain matkapuhelimella, selaimella tai sähköpostilla.

Automatisoi prosessia

Ennalta asetetut täsmäytys-, tiliöinti- ja työnkulkusäännöt määrittävät, miten lasku käsitellään organisaatiossasi – mikä säästää valtavasti aikaa ja rajoittaa tarvittavia kosketuspisteitä.

Älykäs täsmäytys

Täsmäytä ostolaskut ostotilauksiin ja sopimuksiin. Tehokas täsmäysmoottorimme täsmää satoja rivejä sekunneissa – mikä säästää tiimillesi paljon aikaa.

Automaattiset muistutukset

Järjestelmä luo automaattisesti muistutuksia laskujen hyväksyjille, mikä todella tehostaa kuun lopun prosesseja.

Etäyhteys

Selainpohjaiseen käyttöliittymään on helppo pääsy mistä vain. Hyväksy laskut helposti älypuhelimella tai tabletilla.

Tehokas hyväksynnän työnkulku

Järjestelmä lähettää laskut ennalta määritettyyn hyväksynnän työnkulkuun. Hyväksyjät voivat tarkistaa ja allekirjoittaa laskuja tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta. Tarvitset vain Internet-yhteyden.

Sopimusten hallinta ja toistuvaislaskut

Täsmäytä toistuvaislaskut automaattisesti sopimuksiin ja vastaanota muistutuksia, kun sopimuksia on aika uusia tai purkaa. Säilytä sopimuksia ja ota itselaskutus käyttöön.

Seuraava askel: Hankinnasta maksuun

Vie yrityksen ostolaskuprosessin automaatio seuraavalle tasolle. Luo järjestelmässä ostotilauksia verkkokauppamaisessa ympäristössä. Paranna ostoprosessien tehokkuutta ja lisää organisaation kustannustietoisuutta.

Olemme täällä auttamassa

Paletella on asiakasportaali, joka sisältää oppaita ja ohjevideoita tiimillesi. Palettella on myös globaali tukitiimi ja autamme sinua paikallisella kielellä.

Globaalin ostolaskuratkaisun käyttöönoton myötä on implementoitu konsernin yhtenäinen toimintamalli. Tämä toimintamalli yhdessä Paletten ratkaisun kanssa takaa sen, että koko hankinnasta maksuun -prosessi on tehokasta.

Juho Häkkinen
Finance System Controller, Lindström Group

Case: Lindström valitsi kansainvälisesti laskujen kierrätykseen ja hankintaan Paletten

Lindström Group on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, joka kasvaa ja kansainvälistyy voimakkaasti. Lindström halusi yhtenäistää ostolaskuprosessiaan kansainvälisesti nykyaikaisella ratkaisulla, joka skaalautuu kasvun mukaan ja joka voidaan ottaa käyttöön useissa maissa.

Vahvista palvelualan organisaatiotanne

Automatisoimalla ostolaskujen käsittelyä Paletten avulla, saat täyden hallinnan prosessista ja tehokkaan automatisoinnin ostolaskuillenne – aina niiden saapumisesta tiliöintiin ja maksamiseen.

Paletten ostolaskujen käsittelyratkaisun avulla kaikki saapuvat laskut kerätään yhteen paikkaan. Vastaanota verkkolaskuja tai digitalisoi ja tulkitse paperilaskuja edistyneellä OCR-tekniikalla. Ennalta asetetut täsmäytys-, tiliöinti- ja työnkulkusäännöt määrittävät, miten lasku käsitellään organisaatiossasi – mikä säästää osastollesi valtavasti aikaa ja rajoittaa tarvittavia kosketuspisteitä.

Palette integroituu järjestelmiinne
Palette on suunniteltu helposti integroitavaksi erilaisiin toiminnanohjausjärjestelmiin ja kirjanpitojärjestelmiin. Nykyään tarjoamme integraatioita yli 40 eri ERP: lle ja uusia standardi-integraatioita lisätään jatkuvasti.

Paletella on maailmanlaajuisesti yli 2500 asennettua asiakasta, jotka kaikki ovat yhteydessä yhteen tai useampaan ERP-, osto- tai kirjanpitojärjestelmään.

Palette integroituu järjestelmiinne

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista