Ostolaskujen käsittelyn automaatio rakennusalalla

Paletten ostolaskujen käsittelyratkaisu on ideaalinen rakennusalalle, sillä ratkaisu on suunniteltu alusta asti ostolaskuja varten. Palette sisältää joustavia mahdollisuuksia hyväksynnän työnkululle ja tehokkaan täsmäytyksen.

250,000+ Käyttäjää

Yli 2,500 asiakasorganisaatiota maailmanlaajuisesti

Ostolaskujen hyväksyntä tehokkaaksi

Rakennusyritykset vastaanottavat suuria määriä toimittajalaskuja verrattuna muiden toimialojen yrityksiin. Monet näistä laskuista edellyttävät useiden ihmisten tarkistusta ja hyväksyntää, ennen kuin ne voidaan maksaa.

Paletten ostolaskujen käsittelyratkaisun avulla kaikki saapuvat laskut kerätään yhteen paikkaan. Vastaanota verkkolaskuja tai digitalisoi ja tulkitse paperilaskuja edistyneellä OCR-tekniikalla. Ennalta asetetut täsmäytys-, tiliöinti- ja työnkulkusäännöt määrittävät, miten lasku käsitellään organisaatiossasi – mikä säästää valtavasti aikaa ja rajoittaa tarvittavia kosketuspisteitä.

Laskuja voidaan esimerkiksi kirjata yksittäisiin projekteihin. Projektipäälliköt arvostavat mahdollisuutta hyväksyä laskuja yhdellä napsautuksella tietokoneella, sähköpostilla tai mobiililaitteella.

Käyttäjäystävällinen järjestelmä

Paletten avulla koko organisaatio saa käyttöönsä helppokäyttöisen ja intuitiivisen järjestelmän, ja pystyy vauhdittamaan ostolaskujen käsittelyä hyväksymällä kuluja missä vain matkapuhelimella, selaimella tai sähköpostilla.

Projektinhallinta

Määritä hyväksynnän työnkulkuja, automaattisia tiliöintejä ja valvontaa projektien perusteella.

Useita hyväksyjiä

Monet suuria summia koskevat laskut vaativat useiden ihmisten valvonnan ja hyväksynnän, mikä hallitaan sujuvasti Palettessa.

Edistynyt alv-käsittely

Täytämme erityisvaatimukset, jotka liittyvät monimutkaisiin arvonlisäverosääntöihin.

Etäyhteys

Helppo käyttää millä tahansa laitteella. Hyväksy laskut matkapuhelimella esimerkiksi työmaalta.

Hankintojen hallinta

Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisussa voi luoda myös ostotilauksia. Paranna ostoprosessien tehokkuutta ja lisää organisaation kustannustietoisuutta.

Sopimusten hallinta ja toistuvat laskut

Täsmäytä toistuvat laskut automaattisesti sopimuksiin ja vastaanota muistutuksia, kun sopimuksia on aika uusia tai purkaa. Säilytä sopimuksia ja ota itselaskutus käyttöön.

Älykäs täsmäytys

Täsmäytä laskut ostotilauksiin ja sopimuksiin. Tehokas täsmäysmoottorimme täsmää satoja rivejä sekunneissa – mikä säästää tiimillesi paljon aikaa.

Olemme täällä auttamassa

Paletella on asiakasportaali, joka sisältää oppaita ja ohjevideoita tiimillesi. Palettella on myös globaali tukitiimi, paikallisilla järjestelmäosaajilla. Autamme asiakkaitamme  suomenkielellä.

Digitalisaatio on merkittävä trendi rakennusalalla, ja se on luonnollinen osa kaikkia Hartelan liiketoimintaprosesseja. Hartela tarvitsee ketteriä, käyttäjäystävällisiä sovelluksia tukemaan digitaalista muutostamme.

Hartela valitsi Paletten Hankinnasta maksuun -ratkaisun

Hartela on suomalainen vuonna 1942 perustettu perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Hartela on rakentanut koteja, toimitiloja ja alueita jo yli 75 vuotta.

Ostolaskujen käsittelyn haasteet rakennusalalla

Jos työskentelet rakennus- tai insinööritoiminnassa, tiedät, että taloushallinnolla on melko monia toimialakohtaisia haasteita.

Ostolaskuautomaatioratkaisut voivat täysin automatisoida ostolaskujen, sopimusten, ostotilausten ja kulujen tapahtumien käsittelyn. Parhaat ratkaisut ovat joustavia ja skaalautuvat yritykselle sopiviksi. Niitä voidaan tarjota pilvipalveluina, joihin pääsee etäyhteyden kautta, jolloin päälliköt voivat hyväksyä kuluja kätevästi tien päällä.

Palette integroituu järjestelmiinne

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista