Laskuautomaatio tuotantoalalla

Tuotantoalalla on useita ostolaskuprosesseihin liittyviä haasteita. Eri toimittajien ja toimittajalaskujen käsittely on työlästä ja vaatii tarkkaa yksityiskohtien tarkastelua. Ostoreskontratiimi käsittelee suuria määriä laskuja ja viettää paljon aikaa ostotilauksien ja tavarakuittien täsmäyttämiseen.

250,000+ Käyttäjää

Yli 2,500 asiakasorganisaatiota maailmanlaajuisesti

Automatisoitu ostolaskujen käsittely vahvistaa organisaatiota

Palette tuo tuotantoalan yritysten ostolaskuprosessit pilvipalveluun, jossa yritykset saavat käyttöönsä edistyneen ostolaskujen käsittelyn, selainpohjaisen käyttöliittymän ja mobiilin laskujen hyväksynnän.

Poista manuaalinen tietojen syöttö, vähennä toistuvia ja hitaita tehtäviä sekä nopeuta hyväksynnän työnkulkua. Vältä maksuviivästyksiä ja pidä hyvät suhteet toimittajiin.

Täysin automatisoitu ostolaskuprosessi tuo merkittäviä parannuksia. Sen avulla talousosasto voi keskittyä strategisiin tehtäviin, kuten kustannusanalyyseihin ja toimittajaverkoston kehittämiseen.

Tehokas hyväksynnän työnkulku

Paletten käyttäjäystävällinen järjestelmä vastaanottaa laskuja kaikissa muodoissa. Esimerkiksi verkkolaskut, skannatut paperilaskut ja PDF- tai EDI-laskut saapuvat kaikki kätevästi Paletteen. Kun laskutustiedot on tunnistettu ja digitalisoitu, lasku lähetetään ennalta määritettyyn hyväksynnän työnkulkuun.

Käsittele laskuja selaimella, myös etänä

Selainpohjaiseen käyttöliittymään on helppo pääsy mistä vain. Ostolaskujen hyväksyntä helposti älypuhelimella tai tabletilla.

Automaattinen hyväksynnän työnkulku

Ostolaskut siirtyvät automaattisesti ennalta määritettyyn työnkulkuun.

Automaattiset muistutukset

Järjestelmä luo automaattisesti muistutuksia laskujen hyväksyjille, mikä todella tehostaa kuun lopun prosesseja.

Älykäs täsmäytys

Täsmäytä ostolaskut ostotilauksiin ja sopimuksiin. Tehokas täsmäysmoottorimme täsmää satoja rivejä sekunneissa – mikä säästää tiimillesi paljon aikaa.

Automatisoitu ostolaskujen käsittely

Paletten avulla organisaation on helppo käsitellä ja hyväksyä ostolaskuja. Paletten avulla saat lisää näkyvyyttä ja jäljitettävyyttä sekä tarkkoja tietoja.

Sopimusten hallinta ja toistuvat laskut

Täsmäytä toistuvaislaskut automaattisesti sopimuksiin ja vastaanota muistutuksia, kun sopimuksia on aika uusia tai purkaa. Säilytä sopimuksia ja ota itselaskutus käyttöön.

Lisää automaatiota; Hankinnat ja ostotilaukset

Paletten avulla organisaatiosi voi aina nostaa automaatioastetta hankinnoilla, budjeteilla ja täydellä hankinnasta maksuun -ratkaisulla. Näin voit viedä ostolaskuprosessisi automaation uudelle tasolle.

Olemme täällä auttamassa

Paletella on asiakasportaali, joka sisältää oppaita ja ohjevideoita. Palettella on myös globaali tukitiimi ja autamme asiakkaitamme paikallisella kielellä.

Palette integroituu järjestelmiinne

Automatisoinnin ansiosta pystymme keskittymään omaan toimintaamme ja kehittämään sitä edelleen. Haluamme olla työssämme innovatiivisia ja ketteriä. Edellytämme samaa myös omilta toimittajiltamme. Yhteistyö Paletten kanssa on sujunut hyvin ja arvostamme Paletten kykyä vastata tarpeisiimme nopeasti.

Pasi Vilhunen

CFO, Bravedo

Case: Bravedo kehittää toimintaansa Paletten ratkaisujen avulla

Bravedo on suomalainen, useilla työelämään liittyvillä toimialoilla vaikuttava yritysyhteisö. Bravedon liiketoiminnan voimakkaan kasvun vuoksi taloushallintoon tarvittiin automatisointia. Haasteena oli yhdistää kaikki yhtiöt samaan ratkaisuun ja saada toiminnalle selkeät pelisäännöt.

Tehosta tuotanto-organisaatiotasi

Automatisoimalla ostolaskujen käsittelyä Paletten avulla, saat täyden hallinnan prosessista ja tehokkaan automatisoinnin ostolaskuillenne – aina niiden saapumisesta tiliöintiin ja maksamiseen.

Paletten ostolaskujen käsittelyratkaisun avulla kaikki saapuvat laskut kerätään yhteen paikkaan. Vastaanota verkkolaskuja tai digitalisoi ja tulkitse paperilaskuja edistyneellä OCR-tekniikalla. Ennalta asetetut täsmäytys-, tiliöinti- ja työnkulkusäännöt määrittävät, miten lasku käsitellään organisaatiossasi – mikä säästää osastollesi valtavasti aikaa ja rajoittaa tarvittavia kosketuspisteitä.

Palette integroituu järjestelmiinne
Palette on suunniteltu helposti integroitavaksi erilaisiin toiminnanohjausjärjestelmiin ja kirjanpitojärjestelmiin. Nykyään tarjoamme integraatioita yli 40 eri ERP: lle ja uusia standardi-integraatioita lisätään jatkuvasti.

Paletella on maailmanlaajuisesti yli 2500 asennettua asiakasta, jotka kaikki ovat yhteydessä yhteen tai useampaan ERP-, osto- tai kirjanpitojärjestelmään.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista