CFO – hanki täydellinen näkyvyys ostolaskuihin

Palette tuo työntekijöillenne kaikkialla organisaatiossa uuden sukupolven ostolaskujen käsittelyratkaisun, korkean automaatiotason sekä näkyvyyttä ja tehokkuutta.

250,000+ Käyttäjää

Yli 2,500 asiakasta maailmanlaajuisesti

Tärkeät tiedot muutaman napsautuksen päässä

Palette tuo sinulle käyttöön täydellisen yleiskuvan maksuista ja parantaa taloudellisen raportoinnin laatua. Pystyt selkeästi näkemään, mitkä maksut liittyvät mihinkiin toimittajaan, tiliin ja projektiin.

Mikä vielä parempaa, sinä ja kaikki tarvittavat päättäjät saatte näkyvyyden ja hallinnan tarkkoihin kulutietoihin ja raportteihin – joita tarvitset tulevaa päätöksentekoa varten.

Ostolaskujen käsittelyratkaisumme tiedot päivittyvät reaaliajassa, ja voit aina varmuuskopioida tietyn tapahtuman, laskun tai toimittajan, jos tarvitset lisätietoja.

Vapauta organisaation aikaa tärkeisiin tehtäviin

Paletten avulla voit olla varma, että koko organisaatiolla on käyttäjäystävällinen ratkaisu ostolaskujen käsittelyyn, joka on helppo oppia ja jota voi käyttää mistä tahansa tietokoneella tai mobiilisti.

Selainpohjainen & mobiili

Koko organisaatio pystyy käsittelemään ostolaskuja missä vain, milloin vain, esimerkiksi tabletilla tai kännykällä. Ostolaskujen käsittely onnistuu mutkitta myös etänä.

Tehokas hyväksynnän työnkulku

Palette lähettää kaikki saapuvat laskut ennalta määritettyyn hyväksynnän työnkulkuun – tai automatisoinnin ansiosta suoraan maksuun.

Helppo sähköpostivahvistus

Tarjoa yksinkertaisia sähköpostivahvistuksia johtajille.

Automaattiset muistutukset

Järjestelmä lähettää automaattisesti muistutuksia laskujen hyväksyjille hyvissä ajoin, mikä todella auttaa taloustiimiäsi kuukauden lopulla.

Sopimusten hallinta ja toistuvat laskut

Täsmäytä toistuvat laskut automaattisesti sopimuksiin ja vastaanota muistutuksia, kun sopimuksia on aika uusia tai purkaa. Säilytä sopimuksia ja ota itselaskutus käyttöön.

Älykäs täsmäytys ja tiliöinti

Täsmäytä ostolaskut sisäisiin tai ulkoisiin ostotilauksiin ja sopimuksiin. Älykäs esitiliöinti säästää taloustiimillesi paljon aikaa.

Lisää automaatiota? Ehdottomasti

Lisää automaatiotasoa ottamalla käyttöön hankinnat ja koko hankinnasta maksuun –kokonaisratkaisu.

Me autamme

Paletella on asiakasportaali, joka sisältää oppaita ja ohjevideoita tiimillesi. Palettella on myös globaali tukitiimi ja autamme sinua paikallisella kielellä.

Koimme että meidän on hyvä valita ostolaskujen käsittelyyn paras mahdollinen toimittaja, ja niin me teimme. Palettessa on monipuoliset ominaisuudet, integraatio on ollut helppoa rakentaa, implementaatio on kevyt ja kaikille käyttäjille on yhteinen käyttöliittymä.

Heli Matero
CFO, Technopolis Plc

Case: Technopolis ottaa Paletten käyttöön kaikissa toimipisteissään 7 eri maassa

Technopolis vuokraa ja hallinnoi korkealaatuisia työympäristöjä. Technopolis tehostaa ostolaskujen käsittelyä, sekä nostaa prosessin automaatioastetta osana merkittävää Business Platform uudistusta. Tulevaisuudessa Technopolis tulee käsittelemään kaikki ostolaskunsa Paletten kautta – riippumatta siitä missä maassa toiminta sijaitsee.

Kuinka ostolaskuautomaatio hyödyttää talousjohtajaa?

Vapauta resursseja ja vahvista talousorganisaatiota entisestään. Automatisoimalla ostolaskujen käsittelyä Paletten avulla, saat täyden hallinnan prosessista ja tehokkaan automatisoinnin ostolaskuillenne – aina niiden saapumisesta tiliöintiin ja maksamiseen.

Paletten ostolaskujen käsittelyratkaisun avulla kaikki saapuvat laskut kerätään yhteen paikkaan. Vastaanota verkkolaskuja tai digitalisoi ja tulkitse paperilaskuja edistyneellä OCR-tekniikalla. Ennalta asetetut täsmäytys-, tiliöinti- ja työnkulkusäännöt määrittävät, miten lasku käsitellään organisaatiossasi – mikä säästää talousosastolle valtavasti aikaa ja rajoittaa tarvittavia kosketuspisteitä.

Palette integroituu järjestelmiinne

Palette on suunniteltu helposti integroitavaksi erilaisiin toiminnanohjausjärjestelmiin ja kirjanpitojärjestelmiin. Nykyään tarjoamme integraatioita yli 40 eri ERP: lle ja uusia standardi-integraatioita lisätään jatkuvasti.

Paletella on maailmanlaajuisesti yli 2500 asennettua asiakasta, jotka kaikki ovat yhteydessä yhteen tai useampaan ERP-, osto- tai kirjanpitojärjestelmään.

Palette integroituu järjestelmiinne

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista