Näin Palette helpottaa kirjanpidon työtä

Ostolaskuprosessien automatisointi ei tarkoita vain ostolaskujen käsittelyn automatisointia. Paletten avulla saat paremman kontrollin kustannuksista ja täyden näkyvyyden kiertoajoista, toimittajista ja mahdollisista pullonkauloista.

250,000+ Käyttäjää

Yli 3,500 asiakasta maailmanlaajuisesti

Hankinnasta maksuun

Helppo pääsy tarkkaan dataan

Palette antaa sinulle täydellisen näkyvyyden menoihin ja oikeat työkalut ajantasaisten ja tarkkojen tietojen raportointiin ja analysointiin

Paletten avulla saat näkyvyyden sekä maksun tilaan, että historiaan. Esimerkiksi hyvitystilanteessa pääset heti käsiksi ongelmaan. Kaikki laskut löytyvät yhdestä paikasta yhdellä napsautuksella – niiden tilasta riippumatta.

Kuukauden päätökseen vaadittavat toimet ja raporttien kerääminen tapahtuvat yhdestä keskitetystä paikasta. Tieto on tarkkaa ja helposti ladattavissa, jolloin voit sanoa hyvästit työläille ja ei-lisäarvoa tuottaville vaiheille.

Käyttäjäystävällinen järjestelmä

Paletten avulla koko organisaatio saa käyttöönsä helppokäyttöisen ja intuitiivisen järjestelmän, ja pystyy vauhdittamaan ostolaskujen käsittelyä hyväksymällä laskuja missä vain matkapuhelimella, selaimella tai sähköpostilla.

Automatisoi prosessia

Ennalta asetetut täsmäytys-, tiliöinti- ja työnkulkusäännöt määrittävät, miten lasku käsitellään organisaatiossasi – mikä säästää valtavasti aikaa ja rajoittaa tarvittavia kosketuspisteitä.

Älykäs täsmäytys

Täsmäytä ostolaskut ostotilauksiin ja sopimuksiin. Tehokas täsmäysmoottorimme täsmää satoja rivejä sekunneissa – mikä säästää tiimillesi paljon aikaa.

Automaattiset muistutukset

Järjestelmä luo automaattisesti muistutuksia laskujen hyväksyjille, mikä todella tehostaa kuun lopun prosesseja.

Etäyhteys

Selainpohjaiseen käyttöliittymään on helppo pääsy mistä vain. Hyväksy laskut helposti älypuhelimella tai tabletilla.

Automatisoitu ostolaskujen käsittely

Paletten avulla ostolaskujen käsittelyprosessi nopeutuu ja tehostuu. Paletten avulla saat lisää näkyvyyttä ja jäljitettävyyttä sekä tarkkoja tietoja.

Sopimusten hallinta ja toistuvat laskut

Täsmäytä toistuvat laskut automaattisesti sopimuksiin ja vastaanota muistutuksia, kun sopimuksia on aika uusia tai purkaa. Säilytä sopimuksia ja ota itselaskutus käyttöön.

Älykäs täsmäytys ja tiliöinti

Täsmäytä toimittajalaskut sisäisiin tai ulkoisiin ostotilauksiin ja sopimuksiin. Tehokas esitiliöinti säästää tiimillesi paljon aikaa.

Säilytä ja tarkista

Laskutapahtumien historia on helposti löydettävissä ja laskut ovat käytettävissä tarkastusta varten.

Hankintojen hallinta

Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisussa voi luoda myös ostotilauksia. Paranna ostoprosessien tehokkuutta ja lisää organisaation kustannustietoisuutta.

Automatisoinnin ansiosta pystymme keskittymään omaan toimintaamme ja kehittämään sitä edelleen. Haluamme olla työssämme innovatiivisia ja ketteriä. Edellytämme samaa myös omilta toimittajiltamme. Yhteistyö Paletten kanssa on sujunut hyvin ja arvostamme Paletten kykyä vastata tarpeisiimme nopeasti.

Pasi Vilhunen

CFO, Bravedo

Case: Bravedo kehittää toimintaansa Paletten ratkaisujen avulla

Bravedo on suomalainen, useilla työelämään liittyvillä toimialoilla vaikuttava yritysyhteisö. Bravedon liiketoiminnan voimakkaan kasvun vuoksi taloushallintoon tarvittiin automatisointia. Haasteena oli yhdistää kaikki yhtiöt samaan ratkaisuun ja saada toiminnalle selkeät pelisäännöt.

Näin Palette helpottaa kirjanpidon työtä

Kirjanpitopäällikkönä luot useita prosesseja taloustietojen analysointiin ja raportointiin sekä varmistat, että organisaatiot noudattavat vaatimuksia. Suosittelet myös parannuksia liiketoimintamenettelyihin. Useat laskentataulukot vievät suuren osan työajastasi. Ilman nykyaikaista ostolaskujen käsittelyjärjestelmää on vaikea saada tarvittavat tiedot näiden tehtävien suorittamiseksi.

Täydellinen näkyvyys ostolaskuihin

Paletten avulla saat paremman kontrollin kustannuksista ja täyden näkyvyyden kiertoajoista, toimittajista ja mahdollisista pullonkauloista. Palette antaa sinulle täydellisen näkyvyyden menoihin ja oikeat työkalut ajantasaisten ja tarkkojen tietojen raportointiin ja analysointiin

Palette integroituu järjestelmiinne

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista