Ostolaskujen hyväksymisen työnkulku

Määrittele ostolaskuille jo ennalta hyväksynnän työnkulkuja, ja tehosta ostolaskujen käsittelyä.

250,000+ Käyttäjää

Yli 2,500 asiakasta maailmanlaajuisesti

Mitä tarkoittaa hyväksynnän työnkulku?

Yksinkertaisesti sanottuna laskun hyväksymisen työnkulku viittaa laskujen hyväksymisprosessiin ennen sen maksamista. Hyväksynnän työnkulku on erittäin tärkeä prosessi, jolla varmistetaan, että lasku on oikeutettu eikä laskun ja alkuperäisten ostodokumenttien välillä ole ristiriitoja.

Palettessa kaikki laskut saapuvat yhteen paikkaan, josta ne lähetetään edelleen ennalta määriteltyyn hyväksymisen työnkulkuun. Palettessa on monipuoliset mahdollisuudet sääntöjen luomiselle. Palette myös lähettää automaattisia muistutuksia ostolaskujen hyväksyjille, mikä helpottaa talousorganisaatiota.

Mobiili ratkaisu

Palette on selainpohjainen ratkaisu johon kaikilla ostolaskujen käsittelijöillä ja hyväksyjillä on pääsy mistä vain. Laskujen hyväksyntä käy nopeasti selaimella tai mobiililaitteella – ja tarvittaessa myös sähköpostitse.

Tarvitseeko lasku usean hyväksyjän? Se onnistuu. Paletten avulla lasku voidaan jakaa useisiin tiliöintiriveihin ja lähettää eri henkilöille. Henkilöt, joilla on tarvittavat käyttöoikeudet, voivat hyväksyä laskun verkossa selaimen kautta tai mobiililaitteella.

Vahvista organisaatiotanne

“Koimme että meidän on hyvä valita ostolaskujen käsittelyyn paras mahdollinen toimittaja, ja niin me teimme. Palettessa on monipuoliset ominaisuudet, integraatio on ollut helppoa rakentaa, implementaatio on kevyt ja kaikille käyttäjille on yhteinen käyttöliittymä.”

Heli Matero, CFO, Technopolis Plc

Käyttäjäystävällinen järjestelmä

Paletten avulla koko organisaatio saa käyttöönsä helppokäyttöisen ja intuitiivisen järjestelmän, jossa käyttäjät oppivat nopeasti miten laskuja tiliöidään ja hyväksytään.

Tehokas hyväksynnän työnkulku

Järjestelmä lähettää laskut ennalta määritettyyn hyväksynnän työnkulkuun. Hyväksyjät voivat tarkistaa ja allekirjoittaa laskuja tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta. Tarvitset vain Internet-yhteyden.

Älykäs täsmäytys

Mikäli ostolaskusta on olemassa ennakkotietoa, laskun käsittely voidaan automatisoida jopa 100%. Palette täsmäyttää ostolaskut ostotilauksiin ja sopimuksiin.

Automaattiset muistutukset

Järjestelmä luo automaattisesti muistutuksia laskujen hyväksyjille, mikä todella tehostaa kuun lopun prosesseja.

Älykäs tiliöinti

Suuri osa tiliöintityöstä on automatisoitavissa. Järjestelmä voi antaa tiliöintiehdotuksia, jotka yrityksenne voi hyväksyä, tai joita voi tarvittaessa muuttaa.

Miksi Palette kannattaa valita?

Mobiili ratkaisu

Yhden klikkauksen laskujen hyväksyntä tietokoneella, tabletilla tai kännykällä – missä vain, milloin vain.

Tehokasta ostolaskujen käsittelyä

Moderni ja tehokas ostolaskujen käsittelyjärjestelmä vähentää kustannuksia ja vapauttaa organisaation aikaa muulle.

Lisää kontrollia

Välitön kontrolli kaikista laskuista niiden tilasta riippumatta mahdollistaa kokonaisuuden hallinnan , nopeamman työnkulun ja sujuvan täsmäytyksen.

Case: Technopolis ottaa Paletten käyttöön kaikissa toimipisteissään 7 eri maassa

Technopolis vuokraa ja hallinnoi korkealaatuisia työympäristöjä. Technopolis tehostaa ostolaskujen käsittelyä, sekä nostaa prosessin automaatioastetta osana merkittävää Business Platform uudistusta. Tulevaisuudessa Technopolis tulee käsittelemään kaikki ostolaskunsa Paletten kautta – riippumatta siitä missä maassa toiminta sijaitsee.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista