Kumppanimme

Haluatko tarjota asiakkaillesi modernin hankinnasta maksuun -ratkaisun? Yhdessä kanssamme voit luoda arvoa sekä itsellesi että asiakkaillesi.

Kumppanit

Laaja kumppaniverkostomme toimii ympäri maailmaa. Tässä on joitakin yhteistyökumppaneistamme:
Palette partners

Mitä tarjoamme kumppaneillemme?

Paletten kumppanina asiakkaasi voivat käyttää kasvavaa ja edistynyttä hankinnasta maksuun -järjestelmää. Samassa ratkaisussa voidaan automatisoida koko prosessi hankinnasta maksuun asti. Paletten ohjelmisto on suunniteltu integroitavaksi helposti useimpiin eri toiminnanohjausjärjestelmiin. Alusta on skaalautuva ja kehittyy asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Toiminnot paikalliseen ja maailmanlaajuiseen käyttöön

Palettessa on toimintoja paikalliseen ja maailmanlaajuiseen käyttöön moniyhtiökäsittelylle, useille eri valuutoille, eriytetylle arvonlisäveronhallinnalle, sekä paikallisille verosäännöille. Järjestelmän käyttöliittymä on saatavilla kymmenellä kielellä, sisältäen kaikki pohjoismaiset ​​kielet. Tarjoamme koulutusta ja jatkuvaa tietoa päivityksistä ja uutuuksista työntekijöillesi.

Quote from Palette customer
Palette on ihanteellinen pilviratkaisu, joka tarjoaa asiakkaillemme turvallisen ja joustavan pääsyn laskuihin aina tarvittaessa - säästäen näin aikaa ja rahaa.

Lars Lejdborg, Head of Outsourcing Services, Grant Thornton Ruotsi

Fördelar med att vara kund hos Palette

Paletten kumppanina saat:

  • Maailmanluokan laskujen käsittelyratkaisun
  • Edistyneen hankinnasta maksuun -alustan
  • Helpon integraation muihin järjestelmiin
  • Toiminnot globaaliin käyttöön
  • Koulutuksia itsellesi ja tiimillesi