Webinaari:

Näillä vinkeillä onnistut ostolaskuratkaisun käyttöönottoprojektissa

  • 26.10.2021
  • kello 8.30-9.00

Suomessa ostolaskujen käsittelyratkaisut ovat olleet yrityksillä käytössä jo vuosien ajan. Tekniikan ja vaatimusten muuttuessa ratkaisuja on välillä tarvetta vaihtaa – ja ostolaskuratkaisun käyttöönottoprojekti tulee ajankohtaiseksi.

Millainen ostolaskuratkaisun käyttöönottoprojekti on tänä päivänä asiakkaan näkökulmasta? Tervetuloa webinaariin 26.10.2021; käymme läpi projektin eri vaiheita ja annamme konkreettisia vinkkejä ratkaisun valintaan sekä tuleviin projekteihin.

Tervetuloa webinaariin!

Meillä Palettella on yli 20 vuoden kokemus yritysten ja organisaatioiden ostolaskujen käsittelyn nopeuttamisesta ja helpottamisesta – me myös haluamme tehdä siitä kaikin puolin miellyttävämpää kaikille. Tiedämme, että on olemassa monia keinoja helpottaa ostolaskuratkaisun käyttöönottoa ja saada projektista (ja ratkaisusta) yhä enemmä hyötyä irti.

Webinaarin aikana keskustelemme asiantuntijoidemme kanssa projektin eri vaiheista ja keskustelemme keskeisimmistä vinkeistä – jotka ovat ratkaisusta riippumattomia. Keskitymme webinaarissa nimenomaan asiakkaan, eli ostajan rooliin ja toivomme että jokainen osallistuja saa hyödyllisiä vinkkejä seuraaviin projekteihin.

Webinaarissa vastaamme seuraaviin kysymyksiin:

  • Kerromme yleisesti ostolaskuratkaisun käyttöönotosta
  • Käymme läpi toimitusprojektin eri vaiheet aina tarpeen tunnistuksesta ratkaisun käyttöönottoon
  • Annamme konkreettisia vinkkejä jokaiseen vaiheeseen

Kenelle webinaari on ajankohtaisin?

Webinaari on suunnattu lähtökohtaisesti talousjohdolle ja taloushallinnossa toimiville esimiehille sekä IT-johdolle, mutta uskomme että siitä on hyötyä kaikille ostolaskujen kanssa päivittäin työskenteleville ammattilaisille. Webinaari on maksuton.

Webinaari 26.10.2021 kello 8.30-9.00

(Ilmoittaudu webinaariin 25.10.2021 mennessä)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista