Webinaari:

Ostolaskuratkaisun käyttöönotto – Mitä asiakkaan tulisi tietää?

  • 18.3.2021
  • kello 8.30-9.00

Ostolaskujen manuaalinen käsittely on taloushallinnolle työläs ja aikaa vievä prosessi. Ei siis ole ihme, että ostolaskuja varten hankitaan prosessia automatisoivia ratkaisuja. Millainen projekti tällaisen ostolaskuratkaisun käyttöönotto on – siitä keskustelemme uusimmassa webinaarissamme 18.3.2021.

Tervetuloa webinaariin!

Meillä Palettella on yli 20 vuoden kokemus yritysten ja organisaatioiden ostolaskujen käsittelyn nopeuttamisesta ja helpottamisesta – me myös haluamme tehdä siitä kaikin puolin miellyttävämpää kaikille. On monia keinoja helpottaa ostolaskuratkaisun käyttöönottoa, ja välttää pahimpia sudenkuoppia.

Webinaarin aikana keskustelemme konsulttiemme kanssa projektin eri vaiheista ja annamme konkreettisia ja hyödyllisiä vinkkejä käyttöönottoprojektiin – jotka ovat ratkaisusta riippumattomia. Keskitymme webinaarissa nimenomaan asiakkaan, eli ostajan rooliin ja toivomme että jokainen osallistuja saa hyödyllisiä vinkkejä seuraaviin projekteihin.

Muista omaa tiimiäsi! Lähetä makea tervehdys

Etätyöskentely on pitänyt tiimejä erillään jo vuoden ajan. Osallistu Paletten webinaariin ja lähetä tiimillesi makeat terveiset toimistolle! Lähetämme paketin terveisesi kera Fazer Online Storen kautta. Kysymme yhteystietosi webinaarin jälkeen lomakkeella.

*50 ensimmäiselle ilmoittautuneelle. 1 per organisaatio

Webinaarissa vastaamme seuraaviin kysymyksiin:

  • Kerromme yleisesti ostolaskuratkaisun käyttöönotosta
  • Käymme läpi toimitusprojektin eri vaiheet
  • Annamme konkreettisia vinkkejä projektin jokaiseen vaiheeseen
  • Kerromme myös miten välttää merkittävämmät sudenkuopat

Kenelle webinaari on ajankohtaisin?

Webinaari on suunnattu lähtökohtaisesti talousjohdolle ja taloushallinnossa toimiville esimiehille sekä IT-johdolle, mutta uskomme että siitä on hyötyä kaikille ostolaskujen kanssa päivittäin työskenteleville ammattilaisille. Webinaari on maksuton.

Ilmoittaudu webinaariin!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista