Rakenna Hyvä Business Case – Hankintajärjestelmä

Business Case

Hyvä Business Case auttaa yrityksiä ja organisaatioita hahmottamaan yrityksen todellisia tarpeita silloin kun on aika tehdä uusia investointeja. Vaikka hankinnat ja niiden hallinta eroavat suuresti yrityksestä toiseen, voidaan jokaisessa investointihankkeessa havaita sama avainkysymys, johon johto ja muut päätöksentekijät haluavat perustellun vastauksen: onko investointi sijoituksen arvoinen?

Kuten minkä tahansa merkittävän investoinnin kohdalla, investointeja teknologiaan on harkittava huolellisesti ennen niiden tekemistä. Oikean ratkaisun valitseminen vie aikaa, niinkuin pitääkin – mutta jossain vaiheessa päätös on tehtävä.  Vaikka potentiaalisen sijoituksen perusteleminen ei ole aina helppoa, on tärkeää varmistaa, että lopullisen päätöksen tekevät henkilöt todella ymmärtävät sijoituksen todellisen hyödyn. Siksi on tärkeää luoda raportti, joka tukee päätöksen tekeviä tahoja parhaan mahdollisen päätöksen tekemisessä.

Tilaa opas

Business Case vaatii yrityksen nykyisen tilanteen kokonaisvaltaista ymmärtämistä. Mutta mitä kaikkia asioita tulisi ottaa huomioon nimenomaan kokonaisvaltaisen hankinnasta maksuun -ratkaisun kohdalla? Tämän oppaan avulla saat erinomaisia neuvoja business casen rakentamiseen; miten tunnistat yrityksen todelliset tarpeet, miten epäsuorien hankintojen hankintaratkaisu vaikuttaa organisaation toimintaan ja millaisia etuja  hankintaratkaisusta todella on yritykselle.

Tilaa englannin kielinen opas sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella!

Tilaa opas sähköpostiisi!

Tilaa opas: Näin rakennetaan hyvä Business Case hankintajärjestelmän hankintaa varten

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista