WHITEPAPER

Tekoäly taloushallinnossa – Kohti automatisoitua laskujen käsittelyä

Tulevaisuus on keinotekoinen – älykkyydeltään.

Tekoälytekniikkaa (Artificial Intelligence) käytetään pian jokaisessa yrityksessä. Ei aikaakaan, kun organisaatiot automatisoivat suuren määrän tehtäviä koneoppimisalgoritmeilla ja AI-chatbotit ovat valmiina vastaamaan asiakkaiden kyselyihin. Forresterin viimeaikaisen tutkimuksen mukaan 89% organisaatioista aikoo ottaa tekoälyn käyttöön osana toimitusketjua ja hankintaprosesseja seuraavan kahden vuoden aikana.

Taloushallinto on alue, jolla tekoälyn odotetaan tuottavan merkittävää arvoa, varsinkin kun kyse on ostolaskujen käsittelystä (Accounts Payable). Tässä oppaassa käsittelemme tekoälyä ja automatiikkaa. Miten tekniikka mullistaa laskujen käsittelyä jo tänään?

Opas: Tekoäly osana taloushallintoa – Kohti automatisoitua laskujen käsittelyä

On herkullista (ja trendikästä) havaita tekoälyteknologia jonkinlaisena ”robottien nousuna”, mutta monella tapaa tekoäly mahdollistaa työntekijöille enemmän aikaa ja energiaa ihmisille merkityksellisiin tehtäviin. Siis niihin, jotka vaativat luovuutta, innovatiivisuutta ja pitkän tähtäimen strategiaa –  aitoa ihmisen älykkyyttä.

Tilaa suomenkielinen opas sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella!

Tilaa suomenkielinen opas sähköpostiisi!

Tilaa opas: Tekoäly osana taloushallintoa - Kohti automatisoitua laskujen käsittelyä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lisää Oppaita & Esitteitä:

Rakenna Hyvä Business Case
Hyvä Business Case auttaa yrityksiä ja organisaatioita hahmottamaan yrityksen todellisia tarpeita silloin kun on aika tehdä uusia investointeja.
Globaali hankinnasta maksuun -ratkaisu tuo yhä enemmän etuja
Tässä oppaassa on käytännöllisiä ohjeita monikansallisille yrityksille, joilla on tarve hyödyntää yhtenäistä ratkaisua useassa maassa.
Ostajan opas – Hankinnasta maksuun -ratkaisu
Käytännöllisiä ohjeita sinulle, joka harkitset hankinnasta maksuun -ratkaisun hankintaa.

Viimeisimmät blogikirjoitukset

Laskuautomaatio
Ostoreskontra on ostolaskujen keskus
Ostoreskontra ja ostoreskontraa hoitavat henkilöt ovat ostolaskujen keskiössä. Ostolaskujen käsittely voi olla erittäin manuaalista ja toistuvaa työtä, joka vaatii huomiota......
Laskuautomaatio
Taloushallinnon järjestelmä ostolaskuille
Erillinen taloushallinnon järjestelmä ostolaskuille tehostaa ostolaskuprosessia. Tehokkuus on monen asian summa, joka kasvaa järjestelmän eliniän aikana jatkuvasti. Tärkeimpiä tehokkuuden ajureita......
Laskuautomaatio
Ostolaskujen automatisointi – Korkea laskuautomaatio tehostaa ostolaskuprosessia vuonna 2021
Ostolaskujen automatisointi on yksi merkittävimmistä syistä, miksi yritykset vaihtavat ostolaskujen käsittelyratkaisua. Usein käytössä olevan ratkaisun automaatiomahdollisuudet tai käyttäjäkokemus eivät vastaa......

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista