Laskutietojen tuonti

Vastaanota verkkolaskuja tai digitoi ja tulkitse paperi- ja pdf-laskuja edistyneellä tekniikalla.

Laskutietojen sähköistäminen

Jotta sähköinen ostolaskujen käsittely saadaan toimimaan, on ostolaskujen data vietävä sähköiseen muotoon – tässä me suomalaiset olemme maailman huippuja. Sähköinen ostolaskujen käsittely on jo laajasti käytössä Suomessa ja suuri osa ostolaskuista liikkuu verkkolaskuina.

Paletteen voi tuoda laskutietoja myös paperisilta laskuilta ja pdf-laskuilta, muun muassa.

“Koimme että meidän on hyvä valita ostolaskujen käsittelyyn paras mahdollinen toimittaja, ja niin me teimme. Palettessa on monipuoliset ominaisuudet, integraatio on ollut helppoa rakentaa, implementaatio on kevyt ja kaikille käyttäjille on yhteinen käyttöliittymä.”

Heli Matero
CFO, Technopolis Plc

Laskutietojen tuonti

Vastaanota verkkolaskuja tai hyödynnä skannauskeskuksia laskutietojen digitalisoimisessa.

Verkkolaskut

Verkkolasku on tehokkain tapa vastaanottaa ja siirtää laskutietoja Paletteen. Laskut ovat saman tien käytettävissä, eikä niitä tarvitse skannata tai tulkita. Tämä tehostaa sisäistä hallintaa ja pienentää kustannuksia.

Pdf-laskut

PDF-laskut on hyvä käsitellä skannauskeskuksen ohjelmiston kautta. Pyydä toimittajia lähettämään PDF-laskut niille tarkoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Skannauskeskus tulkitsee laskutiedot, sekä huolehtii siitä, että lasku siirtyy Paletteen tiliöitäväksi ja hyväksyttäväksi.

Paperilaskut

Yrityksesi voi joko skannata ostolaskut itse ja lähettää ne tiettyyn sähköpostiosoitteeseen tai käyttää skannauspalvelua. Laskutiedot tulkitaan automaattisesti ja toimitetaan Paletteen. Voit pyytää toimittajia lähettämään laskut PDF-muodossa sähköpostiosoitteeseesi, niin sinun ei tarvitse käsitellä paperilaskuja.

Automaattiset muistutukset

Kun laskut saapuvat Paletteen, järjestelmä lähettää automaattisesti muistutuksia laskujen hyväksyjille hyvissä ajoin, mikä todella auttaa taloustiimiä kuukauden lopulla.

Miksi Palette kannattaa valita?

Mobiili ratkaisu

Yhden klikkauksen laskujen hyväksyntä tietokoneella, tabletilla tai kännykällä – missä vain, milloin vain.

Tehokasta ostolaskujen käsittelyä

Moderni ja tehokas ostolaskujen käsittelyjärjestelmä vähentää kustannuksia ja vapauttaa organisaation aikaa muulle.

Lisää kontrollia

Välitön kontrolli kaikista laskuista niiden tilasta riippumatta mahdollistaa kokonaisuuden hallinnan , nopeamman työnkulun ja sujuvan täsmäytyksen.

Palette integroituu järjestelmiinne

Case: Bravedo kehittää toimintaansa Paletten ratkaisujen avulla

Bravedo on suomalainen, useilla työelämään liittyvillä toimialoilla vaikuttava yritysyhteisö. Bravedon liiketoiminnan voimakkaan kasvun vuoksi taloushallintoon tarvittiin automatisointia. Haasteena oli yhdistää kaikki yhtiöt samaan ratkaisuun ja saada toiminnalle selkeät pelisäännöt.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista