Ostolaskujen käsittely

Yrityksien ostolaskujen käsittely pilvipalvelussa – hyväksy ja käsittele ostolaskuja missä vain, milloin vain

Osallistu webinaariin ja lähetä makea yllätys taloustiimillesi

Millainen projekti ostolaskuratkaisun käyttöönotto on? Siitä keskustelemme webinaarissa 18.3.2021. Käymme läpi projektin eri vaiheista ja annamme konkreettisia ja hyödyllisiä vinkkejä käyttöönottoprojektiin – jotka ovat ratkaisusta riippumattomia.

250,000+ Käyttäjää

Yli 3,500 asiakasta maailmanlaajuisesti

“Koimme että meidän on hyvä valita ostolaskujen käsittelyyn paras mahdollinen toimittaja, ja niin me teimme. Palettessa on monipuoliset ominaisuudet, integraatio on ollut helppoa rakentaa, implementaatio on kevyt ja kaikille käyttäjille on yhteinen käyttöliittymä.”

Heli Matero
CFO, Technopolis Plc

Ostolaskujen käsittelyratkaisu

Käsittele ostolaskuja Paletten skaalautuvassa pilvipalvelussa. Palette tuo työntekijöillenne kaikkialla organisaatiossa uuden sukupolven ostolaskujen käsittelyratkaisun, korkean automaatiotason sekä näkyvyyttä ja tehokkuutta.

Vapauta organisaation aikaa tärkeisiin tehtäviin

Paletten avulla voit olla varma, että koko organisaatiolla on käyttäjäystävällinen ratkaisu ostolaskujen käsittelyyn ja hyväksymiseen, joka on helppo oppia ja jota voi käyttää mistä tahansa tietokoneella tai mobiilisti.

Selainpohjainen & mobiili

Koko organisaatio pystyy hyväksymään ostolaskuja missä vain, milloin vain, esimerkiksi tabletilla tai kännykällä. Ostolaskujen käsittely onnistuu mutkitta myös etänä.

Tehokas hyväksynnän työnkulku

Palette lähettää kaikki saapuvat laskut ennalta määritettyyn hyväksynnän työnkulkuun – tai automatisoinnin ansiosta suoraan maksuun.

Helppo sähköpostivahvistus

Tarjoa yksinkertaisia sähköpostivahvistuksia johtajille.

Automaattiset muistutukset

Järjestelmä lähettää automaattisesti muistutuksia laskujen hyväksyjille hyvissä ajoin, mikä todella auttaa taloustiimiäsi kuukauden lopulla.

Laskutietojen tuonti

Paletten ostolaskujen käsittelyratkaisun avulla kaikki saapuvat laskut kerätään yhteen paikkaan. Vastaanota verkkolaskuja tai digitalisoi ja tulkitse paperilaskuja edistyneellä OCR-tekniikalla.

Tehokas hyväksynnän työnkulku

Järjestelmä lähettää laskut ennalta määritettyyn hyväksynnän työnkulkuun. Hyväksyjät voivat tarkistaa ja allekirjoittaa laskuja tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta. Tarvitset vain Internet-yhteyden.

Älykäs täsmäytys

Täsmäytä laskut ostotilauksiin ja sopimuksiin. Tehokas täsmäysmoottorimme täsmää satoja rivejä sekunneissa – mikä säästää tiimillesi paljon aikaa.

Sopimusten hallinta ja toistuvat laskut

Täsmäytä toistuvat laskut automaattisesti sopimuksiin ja vastaanota muistutuksia, kun sopimuksia on aika uusia tai purkaa. Säilytä sopimuksia ja ota itselaskutus käyttöön.

Tehokas ostolaskuprosessi

Palette vastaanottaa laskuja kaikissa muodoissa: kuten verkkolaskuina, pdf-laskuina ja paperilaskuina. Laskutustiedot tunnistetaan ja laskun kuva näkyy järjestelmässä. 

Järjestelmä lähettää laskut ennalta määritettyyn hyväksynnän työnkulkuun. Hyväksyjät voivat tarkistaa ja allekirjoittaa laskuja tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta mobiilisti. Tarvitset vain Internet-yhteyden.

Paletten sopimusratkaisun avulla yrityksesi ei tarvitse käyttää aikaa saman laskun hyväksymiseen joka kuukausi. Järjestelmä täsmäyttää, tarkistaa ja käsittelee kaikki sopimuksiin liittyvät, toistuvat laskut automaattisesti. Sähkö- ja vesilasku ovat esimerkkejä toistuvista laskuista.

Itselaskutus
Toistuvia laskuja voidaan luoda itse niin kutsutun itselaskutuksen kautta. Esimerkiksi kiinteistön vastikkeet ovat esimerkki maksusta, joista ei tule laskua, ja ovat oiva kohde itselaskutukselle.

Paletten avulla kaikki laskut täsmäytetään automaattisesti vastaavan (sisäisen tai ulkoisen) ostotilauksen kanssa otsikko- tai rivitasolla. Toistuvialaskuja (esimerkiksi sähkölaskuja) voidaan myös täsmäyttää sopimuksiin.

Kaikki täsmäävät laskut voidaan lähettää suoraan ERP-järjestelmään maksua varten – ilman manuaalista käsittelyä. Jos jokin tieto puuttuu tai on virheellistä, se voidaan lähettää oikealle hyväksyjälle korjattavaksi ja hyväksyttäväksi.

Miksi Palette kannattaa valita?

Mobiili ratkaisu

Yhden klikkauksen laskujen hyväksyntä tietokoneella, tabletilla tai kännykällä – missä vain, milloin vain.

Tehokasta ostolaskujen käsittelyä

Moderni ja tehokas ostolaskujen käsittelyjärjestelmä vähentää kustannuksia ja vapauttaa organisaation aikaa muulle.

Lisää kontrollia

Välitön kontrolli kaikista laskuista niiden tilasta riippumatta mahdollistaa kokonaisuuden hallinnan , nopeamman työnkulun ja sujuvan täsmäytyksen.

Case: Technopolis ottaa Paletten käyttöön kaikissa toimipisteissään 7 eri maassa

Technopolis vuokraa ja hallinnoi korkealaatuisia työympäristöjä. Technopolis tehostaa ostolaskujen käsittelyä, sekä nostaa prosessin automaatioastetta osana merkittävää Business Platform uudistusta. Tulevaisuudessa Technopolis tulee käsittelemään kaikki ostolaskunsa Paletten kautta – riippumatta siitä missä maassa toiminta sijaitsee.

Palette integroituu järjestelmiinne

Lue asiakkaidemme kokemuksista

Technopolis valitsi Palette Softwaren toimittamaan ostolaskujen käsittelyratkaisun
Technopolis vuokraa ja hallinnoi korkealaatuisia työympäristöjä. Yritys on aloittanut matkansa Oulusta, vanhasta meijerirakennuksesta vuonna 1982.
Hartela valitsi Paletten Hankinnasta maksuun -ratkaisun
Miten Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisu toimii projektiluontoisella rakennusalalla, ja mitä Paletten avulla voidaan saavuttaa?
Lindström valitsi Paletten kansainväliseksi ratkaisuksi ostolaskujen käsittelyyn ja hankintaan
Lindström halusi yhtenäistää ostolaskuprosessiaan kansainvälisesti nykyaikaisella ratkaisulla, sekä tehostaa hankintojen hallintaa.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista