SAP-järjestelmä

Palette integroituu yli 50 eri ERP-järjestelmään, myös SAP toiminnanohjausjärjestelmään.

Ostolaskujen käsittely & Toiminnanohjausjärjestelmä SAP

Paletten ostolaskujen ja hankintojen käsittelyjärjestelmä on mahdollista integroida SAP R/3 -järjestelmään.

Palette on suunniteltu alusta lähtien ostolaskuja varten. Se tehostaa SAP R/3 -järjestelmään tekemäsi investoinnin tuottavuutta tarjoamalla henkilöstöllesi joustavat hyväksynnän työnkulut, automatisoidun laskujen käsittelyn, automatisoidun ostotilausten täsmäytyksen ja paljon muuta.

Ominaisuudet – Paletten ostolaskuautomaatio

Ostolaskujen hyväksynnän työnkulku

Palettessa kaikki laskut saapuvat yhteen paikkaan, josta ne lähetetään edelleen ennalta määriteltyyn hyväksymisen työnkulkuun. Palettessa on monipuoliset mahdollisuudet sääntöjen luomiselle. Palette myös lähettää automaattisia muistutuksia ostolaskujen hyväksyjille, mikä helpottaa talousorganisaatiota.

Henkilöt, joilla on tarvittavat käyttöoikeudet, voivat hyväksyä laskun verkossa selaimen kautta tai mobiililaitteella. Kun lasku on hyväksytty ja tiliöity – se voidaan siirtää ERP-järjestelmääsi maksua varten, kuten SAP-ohjelmistoon.

Ostotilausten täsmäytys

Paletten avulla kaikki laskut täsmäytetään automaattisesti vastaavan (sisäisen tai ulkoisen) ostotilauksen kanssa otsikko- tai rivitasolla. Kaikki täsmäävät laskut voidaan lähettää suoraan SAP järjestelmään maksua varten – ilman manuaalista käsittelyä. Jos jokin tieto puuttuu tai on virheellistä, se voidaan lähettää oikealle hyväksyjälle korjattavaksi ja hyväksyttäväksi.

Toistuvaislaskut ja sopimukset

Paletten sopimusratkaisun avulla yrityksesi ei tarvitse käyttää aikaa saman laskun hyväksymiseen joka kuukausi. Järjestelmä täsmäyttää, tarkistaa ja käsittelee kaikki sopimuksiin liittyvät, toistuvaislaskut automaattisesti.

Toistuvaislaskujen summat saattavat vaihdella kuukaudesta toiseen. Esimerkiksi sähkölaskun summa ei ole täysin sama jokaisessa laskussa. Palettessa sopimuksille voidaan määrittää hyväksyttyjä poikkeamarajoja, mikä helpottaa ostolaskujen käsittelyä.

Hankinnasta maksuun

Palette + R3 ERP

Kestävä kehitys, tehokkuus ja näkyvyys ovat vain muutama niistä myönteisistä vaikutuksista, joita toiminnanohjausjärjestelmä voi tuoda organisaation ostolaskujen käsittelyprosesseihin. Vaikka SAP R/3 ERP:n kaltainen toiminnanohjausjärjestelmä erottuu edukseen yksinäänkin, SAP järjestelmän integroiminen tuottaa paljon lisää hyödynnettävää potentiaalia.

Toiminnanohjausjärjestelmä SAP yhdistettynä Paletten ostolaskuautomaatioon tarjoaa monenlaisia etuja eri tasoilla ja laajentaa toiminnanohjausjärjestelmän ydintoimintoja. Se virtaviivaistaa organisaation ostolaskujen käsittelyä ja luo automaattisen, joustavan ja älykkään ostolaskuprosessin.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Kerro mitä ongelmia haluaisit ratkaista