Tehosta taloushallinnon prosesseja ratkaisujemme avulla

Autamme yrityksiä automatisoimaan taloushallinnon prosessit hankinnasta maksuun. Yksinkertaista yrityksesi laskujen käsittely ja liitä sen jälkeen mukaan hankintajärjestelmä sekä tilausten täsmäytys.

Miksi Palette?

Parempi saavutettavuus

Ratkaisuumme on helppo pääsy myös toimiston ulkopuolella. Hyväksy laskut tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Tehokkaammat prosessit

Moderni ja tehokas ostolaskujen käsittelyjärjestelmä vähentää kustannuksia ja jättää enemmän aikaa muulle.

Parempi kontrolli

Välitön kontrolli kaikista laskuista niiden tilasta riippumatta mahdollistaa kokonaisuuden hallinnan , nopeamman työnkulun ja sujuvan täsmäytyksen.

quote
Paletten avulla voimme käsitellä kaksin verroin laskuja palkkaamatta lisää henkilöstöä.

Finn Rune Kristiansen, CFO, 4Service Gruppen AS

Palette Fakturahantering

Sähköinen laskujen käsittely

Nykyaikainen laskujen käsittelyratkaisumme huomioi myös tulevaisuuden tarpeet. Laskuja voi hyväksyä kaikista yksiköistä mobiililaitteilla. Eikä erillistä hyväksyntää välttämättä edes tarvita – voit luoda säännöt toistuvien laskujen automaattiselle tiliöinnille ja hyväksynnälle. Näin aikaa jää mielekkäämpään ja tuottavampaan työhön.

  • Säästä jopa 80 % kustannuksissa
  • Säästä aikaa automatisoinnin avulla
  • Käytettävissä missä ja milloin tahansa

Tehokas hallinta ja nopea työnkulku

Sähköisessä laskujen käsittelyssä kaikki saapuvat laskut kootaan keskitettyyn sijaintiin. Työnkulku automatisoidaan mahdollisimman kattavasti riippumatta siitä, onko saapuva lasku verkkolasku, skannattu paperilasku vai PDF-tiedosto. Näin laskuja on helppo hakea, ja niiden kierto sekä tila voidaan vaivattomasti tarkistaa.

 

 

Laskujenkäsittely
quote
Järjestelmä oppii itse, eikä meidän tarvitse keksiä pyörää uudelleen joka ikinen päivä. Näin meille jää aikaa muuhun.

Eva Petré Rege, ostoreskontrapäällikkö, Coor Service Management

Palette Från inköp till betalning

Hankintajärjestelmä ja tilausten täsmäytys

Jos yrityksessä käsitellään tuhansia ostolaskuja kuukausittain, automatisointi on hyvä nostaa seuraavalle tasolle. Hankinnasta maksuun -kokonaisratkaisussamme automatisoidaan myös hankinta, sopimusten käsittely, tilausten täsmäytys ja kulujen käsittely.

  • Vapauta resursseja taloushallinnosta ja hankinnasta
  • Pienennä hankintakustannuksia
  • Paranna tuottavuutta

Hyväksy ostotilaus laskun sijaan

Ratkaisussamme henkilöstö voi helposti tilata tarvittavat tuotteet oikeilta toimittajilta sopivaan hintaan. Verkkopohjainen käyttöliittymä voidaan määrittää nykyaikaisen verkkokaupan kaltaiseksi. Kun ostotilaus on hyväksytty, järjestelmä täsmäyttää laskun automaattisesti, ja se voidaan siirtää saman tien maksatukseen. Saat tiedon kustannuksista jo ennen niiden syntymistä ja vältät kaksinkertaisen työn.

Hankinnasta maksuun
Lue lisää:

Sopimukset

Yksinkertaista sopimusten hallinnointia. Täsmäytä toistuvaislaskut sopimuksiin ja vastaanota automaattisia muistutuksia sopimusten uusimisesta.

Hankinnat

Ota kustannukset kontrolliin jo ennen niiden syntymistä! Tämä on mahdollista, kun tilaukset tehdään samassa järjestelmässä, jossa ostolaskut käsitellään.

Ostolaskujen kierrätys

Automatisoi ostolaskut ja säästä merkittävästi aikaa. Järjestelmä täsmäyttää laskut, hyväksyntä voidaan tehdä mobiililaitteelta ja vain poikkeamat käsitellään manuaalisesti.

Ostotilaustäsmäytys

Automaattisen ostotilaustäsmäytyksen myötä monet manuaaliset vaiheet häviävät samalla kun kontrolli kasvaa. Yhdistä laskut suoraan ostotilauksiin ja määritä säännöt poikkeamien hyväksynnälle.

Verkkolaskut

Automatisoi laskujenkäsittely verkkolaskun tai skannauspalvelun avulla. Pageron avulla saavutat 2,5 miljoonaa yritystä.

Kustannusten hallinta

Paletten laskujenkäsittelyratkaisun sisältämien tietojen avulla voit luoda reaaliaikaisia ​​raportteja kustannuksista, toimittajista ja maksuista. Saat yhtenäisen kuvan tilasta, työnkuluista ja tärkeistä tunnusluvuista. Tunnista organisaation pullonkaulat ja mahdollisuudet kustannustehokkuuden lisäämiseen.

Asiakkaamme

Ratkaisumme soveltuu kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta. Tässä muutamia asiakkaistamme.