Tehosta taloushallinnon prosesseja ratkaisujemme avulla

Autamme yrityksiä automatisoimaan taloushallinnon prosessit hankinnasta maksuun. Yksinkertaista yrityksesi laskujen käsittely ja liitä sen jälkeen mukaan hankintajärjestelmä sekä tilausten täsmäytys.

Miksi Palette?

Parempi saavutettavuus

Ratkaisuumme on helppo pääsy myös toimiston ulkopuolella. Hyväksy laskut tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Tehokkaammat prosessit

Moderni ja tehokas ostolaskujen käsittelyjärjestelmä vähentää kustannuksia ja jättää enemmän aikaa muulle.

Parempi kontrolli

Välitön kontrolli kaikista laskuista niiden tilasta riippumatta mahdollistaa kokonaisuuden hallinnan , nopeamman työnkulun ja sujuvan täsmäytyksen.

Sähköinen ostolaskujen käsittely

Ostolaskujen käsittely on ratkaisumme perusta, jonka avulla prosessi Hankinnasta maksuun voidaan optimoida.

Nykyaikainen laskujen käsittelyratkaisumme huomioi myös tulevaisuuden tarpeet. Laskuja voi hyväksyä kaikista yksiköistä mobiililaitteilla. Eikä erillistä hyväksyntää välttämättä edes tarvita – voit luoda säännöt toistuvien laskujen automaattiselle tiliöinnille ja hyväksynnälle. Näin aikaa jää mielekkäämpään ja tuottavampaan työhön.

  • Säästä jopa 80 % kustannuksissa
  • Säästä aikaa automatisoinnin avulla
  • Käytettävissä missä ja milloin tahansa
Tutustu ostolaskujen käsittelyratkaisuun
Quote from Palette customer
Palette virtaviivaistaa koko työnkulun ostolaskun saapumisesta sen tiliöintiin, hyväksyntään ja taloushallinnon järjestelmään rekisteröintiin.

Hankintajärjestelmä ja tilausten täsmäytys

Hankinnasta maksuun -kokonaisratkaisussamme automatisoidaan myös hankinta, sopimusten käsittely, tilausten täsmäytys ja kulujen käsittely. Lue Hankinnasta maksuun -ratkaisun eduista.

  • Vapauta resursseja taloushallinnosta ja hankinnasta
  • Pienennä hankintakustannuksia
  • Paranna tuottavuutta

Hyväksy ostotilaus laskun sijaan

Ratkaisussamme henkilöstö voi helposti tilata tarvittavat tuotteet oikeilta toimittajilta sopivaan hintaan. Verkkopohjainen käyttöliittymä voidaan määrittää nykyaikaisen verkkokaupan kaltaiseksi. Kun ostotilaus on hyväksytty, järjestelmä täsmäyttää laskun automaattisesti, ja se voidaan siirtää saman tien maksatukseen. Saat tiedon kustannuksista jo ennen niiden syntymistä ja vältät kaksinkertaisen työn.

Hankinnasta maksuun
Quote from Palette customer
Kasvumme ollessa niin nopeaa, on meillä ollut paljon muitakin projekteja käynnissä samaan aikaan. Siksi on ollut äärimmäisen tärkeää, että pystymme toteuttamaan ostolaskujen kierrätyksen lisäksi myös hankinnat Paletten järjestelmän kautta.

Lauri Matikainen, CFO, Renta Group