Tehosta taloushallinnon prosesseja ratkaisujemme avulla

Autamme yrityksiä automatisoimaan taloushallinnon prosessit hankinnasta maksuun. Yksinkertaista yrityksesi laskujen käsittely ja liitä sen jälkeen mukaan hankintajärjestelmä sekä tilausten täsmäytys.

Miksi Palette?

Parempi saavutettavuus

Ratkaisuumme on helppo pääsy myös toimiston ulkopuolella. Hyväksy laskut tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Tehokkaammat prosessit

Moderni ja tehokas ostolaskujen käsittelyjärjestelmä vähentää kustannuksia ja jättää enemmän aikaa muulle.

Parempi kontrolli

Välitön kontrolli kaikista laskuista niiden tilasta riippumatta mahdollistaa kokonaisuuden hallinnan , nopeamman työnkulun ja sujuvan täsmäytyksen.

quote
Paletten avulla voimme käsitellä kaksin verroin laskuja palkkaamatta lisää henkilöstöä.

Finn Rune Kristiansen, CFO, 4Service Gruppen AS

Sähköinen laskujen käsittely

Nykyaikainen laskujen käsittelyratkaisumme huomioi myös tulevaisuuden tarpeet. Laskuja voi hyväksyä kaikista yksiköistä mobiililaitteilla. Eikä erillistä hyväksyntää välttämättä edes tarvita – voit luoda säännöt toistuvien laskujen automaattiselle tiliöinnille ja hyväksynnälle. Näin aikaa jää mielekkäämpään ja tuottavampaan työhön.

  • Säästä jopa 80 % kustannuksissa
  • Säästä aikaa automatisoinnin avulla
  • Käytettävissä missä ja milloin tahansa

Tehokas hallinta ja nopea työnkulku

Sähköisessä laskujen käsittelyssä kaikki saapuvat laskut kootaan keskitettyyn sijaintiin. Työnkulku automatisoidaan mahdollisimman kattavasti riippumatta siitä, onko saapuva lasku verkkolasku, skannattu paperilasku vai PDF-tiedosto. Näin laskuja on helppo hakea, ja niiden kierto sekä tila voidaan vaivattomasti tarkistaa.

 

 

Laskujenkäsittely
quote
Järjestelmä oppii itse, eikä meidän tarvitse keksiä pyörää uudelleen joka ikinen päivä. Näin meille jää aikaa muuhun.

Eva Petré Rege, ostoreskontrapäällikkö, Coor Service Management

Hankintajärjestelmä ja tilausten täsmäytys

Jos yrityksessä käsitellään tuhansia ostolaskuja kuukausittain, automatisointi on hyvä nostaa seuraavalle tasolle. Hankinnasta maksuun -kokonaisratkaisussamme automatisoidaan myös hankinta, sopimusten käsittely, tilausten täsmäytys ja kulujen käsittely.

  • Vapauta resursseja taloushallinnosta ja hankinnasta
  • Pienennä hankintakustannuksia
  • Paranna tuottavuutta

Hyväksy ostotilaus laskun sijaan

Ratkaisussamme henkilöstö voi helposti tilata tarvittavat tuotteet oikeilta toimittajilta sopivaan hintaan. Verkkopohjainen käyttöliittymä voidaan määrittää nykyaikaisen verkkokaupan kaltaiseksi. Kun ostotilaus on hyväksytty, järjestelmä täsmäyttää laskun automaattisesti, ja se voidaan siirtää saman tien maksatukseen. Saat tiedon kustannuksista jo ennen niiden syntymistä ja vältät kaksinkertaisen työn.

Hankinnasta maksuun

Tehokkaampi kokonaisratkaisu

Parempi ostolaskujen hallinta

Maksimoi laskujenkäsittelyn automatisointi täsmäyttämällä ostolaskut ostotilauksia tai sopimuksia vastaan. Käsittele vain poikkeamat ja säästä aikaa muille töille.

Säästä aikaa ja rahaa koko organisaatiolle

Oikean järjestelmän ansiosta sekä johdon että työntekijöiden on helpompi käsitellä hankintoja, laskuja ja kuluja. Samalla taloushallinnon ja hankintaosaston hallinto vähenee.

Lisääntynyt kontrolli ja matalammat kustannukset

Kun koko prosessi on automatisoitu, on helpompi varmistaa oikean tuotteen tilaaminen oikealta toimittajalta, oikeaan hintaan. Hyväksy ostotilaus laskun sijaan ja ota täysi kontrolli kustannuksista ennen tilauksen tekemistä!

Katso esittelyvideo Paletten ratkaisusta

Tietopankki