Tehokas hankinnasta maksuun -prosessi

Säästä aikaa ja rahaa koko organisaatiolle. Kontrolloi, hallinnoi ja automatisoi prosesseja - aina hankinnasta maksuun.

Hankinnasta maksuun

Automatisoitu hankinnasta maksuun -prosessi

Kokonaisratkaisumme avulla voit automatisoida hankintaprosessin eri työvaiheita .  Jokainen automatisoitu vaihe tehostaa toimintaa ja hallintaa, sekä parantaa kannattavuutta.

PIENEMMÄT KUSTANNUKSET ja tehokas prosessi

Paletten avulla yritykset pystyvät kontrolloimaan koko organisaation hankintoja, ostolaskuja,  ja -sopimuksia yhden järjestelmän avulla. Kun tilaukset tehdään  samassa järjestelmässä, jossa laskuja ja sopimuksia käsitellään, ovat kulut nähtävissä ja hallittavissa jo ennen niiden syntymistä. Tämä on paljon tehokkaampaa kuin hankinnan hyväksyminen vasta laskun saavuttua, sillä tällöin ylimääräisiä kuluja syntyy vääjäämättä.

MIKSI PROSESSI KANNATTAA AUTOMATISOIDA?

Automatisoimalla taloushallinnon ja hankinnan prosesseja, yritys voi keskittyä oman liiketoimintansa kasvattamiseen ja hyötyä sen tehokkuudesta ja kustannussäästöistä. Helppokäyttöisen hankinnasta maksuun -ratkaisun avulla voit ohjata hankintoja valikoiduille toimittajille ja säästää sekä kustannuksia että hankintaprosessiin kuluvaa aikaa. Automatisoinnin avulla hankintaosaston rutiinitehtävät vähenevät, ja osastolle jää enemmän aikaa neuvotella hyvistä sopimuksista ja alennuksista.

Etsimme joustavaa ratkaisua, joka auttaisi yritystämme hankinnoissa ja toimittajien uskollisuuden varmistamisessa ja lisäksi noudattaisi sisäisiä hyväksyntäsääntöjämme.

Eva Petré Rege, ostoreskontrapäällikkö, Coor Service Management

Hankinnasta maksuun

VIDEO: Hankinnasta maksuun

Katso esittelyvideo!

Hankinnasta maksuun

Paremmat analyysit reaaliaikaisilla tiedoilla

Kun hankinta ja laskujen käsittely digitalisoidaan, saataville tulee valtava määrä tietoa. Kehittyneen analysointi- ja raportointitoiminnon avulla on helppo käsitellä avainlukuja, joiden perusteella toimintaa voidaan kehittää. Palettessa hyödylliset raportit on helppo luoda parilla hiiren napsautuksella, ja tiedot näytetään reaaliaikaisina.

Lisää kustannusten hallinnasta

Integraatiot

Palette integroituu yrityksesi taloushallinnon järjestelmiin. Tässä muutamia esimerkkejä:
xledger
e-conomic logo
Sage 200
Visma Admin
Visma eAccounting
Visma Business
SAP Business One
SAP
Netsuite
Hogia
Mamut
Maconomy
Biljant
iScala
Jeeves
Axapta
Navision
Fortnox
IFS logo