Verkkolasku parantaa laatua ja säästää aikaa

Verkkolasku on tehokkain tapa vastaanottaa ja siirtää laskutietoja Paletteen. Laskut ovat saman tien käytettävissä, eikä niitä tarvitse skannata tai tulkita. Tämä tehostaa sisäistä hallintaa ja pienentää kustannuksia.

Miksi Palette?

Parempi saavutettavuus

Ratkaisuumme on helppo pääsy myös toimiston ulkopuolella. Hyväksy laskut tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Tehokkaammat prosessit

Moderni ja tehokas ostolaskujen käsittelyjärjestelmä vähentää kustannuksia ja jättää enemmän aikaa muulle.

Parempi kontrolli

Välitön kontrolli kaikista laskuista niiden tilasta riippumatta mahdollistaa kokonaisuuden hallinnan , nopeamman työnkulun ja sujuvan täsmäytyksen.

Verkkolaskupalvelu käytännössä

Pageron verkkolaskupalveluilla voit digitalisoida Paletteen saapuvien laskujen liikenteen 100-prosenttisesti. Verkkolaskut lähetetään Paletteen halutussa muodossa. Jos toimittaja ei voi lähettää verkkolaskuja, PDF- tai paperilasku muunnetaan sähköiseksi tiedoksi ja toimitetaan suoraan Paletteen. Liittymällä Pageron verkostoon tavoitat jopa 2,5 miljoonaa yritystä eri puolilla maailmaa. Pagerolla on yhteisliikennesopimus monien muiden markkinatoimijoiden kanssa, ja se on hyväksytty yhteyspiste kaikissa PEPPOLia käyttävissä maissa.

Verkkolaskun hyödyt

Verkkolaskujen avulla voit minimoida manuaalisen työn, erityisesti jos haluat poimia tuotetiedot rivitasolla. Näin voit välttää lukuvirheet, eikä tietoja tarvitse tarkistaa. Verkkolaskut tulevat nopeasti perille – tämä on erityisen tärkeää yrityksille, joilla on ulkomaisia toimittajia. Verkkolasku parantaa jäljitettävyyttä ja turvallisuutta sekä pienentää ympäristövaikutuksia.

 

 

verkkolasku

Viisi tärkeintä ominaisuutta:

  • Automaattinen muunto kaikkien tiedostomuotojen välillä
  • Palvelu täyttää paikalliset arkistointia ja alv-käsittelyä koskevat vaatimukset
  • Turvallinen viestintä salatussa verkossa
  • Hinnastojen, tilausten, tilausvahvistusten, toimitusilmoitusten, laskujen ja muistutusten käsittely
  • 90 päivän transaktiohistoria
quote
“Vastaanotamme ostolaskut Pageron kautta Paletteen ja lähetämme myyntilaskut kahdesta järjestelmästä myös Pageron kautta. Kummankin järjestelmän käyttö on aina onnistunut joustavasti.”

Lauri Matikainen, CFO, Renta Group

Lähetä ja vastaanota verkkolaskuja Pageron avulla

Pageron kautta voit sekä vastaanottaa että lähettää verkkolaskuja riippumatta yrityksesi toimintamaasta. Lue lisätietoja palvelusta esitteestämme.

Enemmän vaihtoehtoja verkkolaskulle

Vaikka verkkolasku onkin tehokkain tapa lukea laskutiedot, monissa yrityksissä laskujen skannausta ja tulkintaa jatketaan eri syistä vielä pitkälle tulevaisuuteen. Suosittelemme laskujen skannaukseen ja tulkintaan ReadSoftin ratkaisuja, joko pilvipohjaista ReadSoft Online -ratkaisua tai paikallisesti asennettavaa ReadSoft Invoices -ratkaisua. Lue lisätietoja ReadSoftin ratkaisuista. Jotkin yritykset ostavat palvelun skannausyrityksiltä. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää suositeltavista yrityksistä sekä palveluun liittyvistä puolista.

Tietoa Pagerosta