Integraatio yli 50 ERP -järjestelmään

Paletten ratkaisu on suunniteltu integroitavaksi helposti nykyisiin taloushallinnon järjestelmiisi.

Quote from Palette customer
Olemme saavuttaneet erinomaisen integraation, jossa on mahdotonta maksaa väärälle toimittajalle tai väärällä summalla. Lopputulos on paljon parempi kuin olisimme voineet kuvitella.

Jan Skarner, Head of Business Navigation, Clas Ohlson Ruotsi

Sujuva integraatio taloushallinnon järjestelmiin

Palette on helppo integroida eri ERP-, taloushallinto- tai hankintajärjestelmiin, ja se täydentää saumattomasti yrityksesi käytössä olevia IT-järjestelmiä.

Näin Palette integroituu

Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisu integroituu täysin nykyiseen järjestelmääsi. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki Palettessa tekemäsi toiminnot siirretään automaattisesti ERP -järjestelmääsi ilman manuaalista työtä.

Palette hakee myös automaattisesti asetukset taloushallinnon järjestelmästä sellaisille tiedoille, joita tarvitaan laskun tiliöintiin, kuten toimittajatiedot, tilitietueet ja valuutat. Kun lasku on tiliöity ja valmis Palettessa, se menee suoraan maksujärjestelmään.

Nopea käyttöönotto standardoidulla integraatiolla

Palettella on jo standardoituja integrointiratkaisuja noin 50:lle maailman johtavista ERP -järjestelmistä, mikä helpottaa järjestelmän käytön aloittamista. Jotkut integrointiprojektit voivat kestää useita kuukausia, mutta integrointi Paletten kanssa suoritetaan yleensä muutamassa päivässä.

Integraatiot

Palette integroituu yrityksesi taloushallinnon järjestelmiin. Tässä muutamia esimerkkejä:
Axapta
Navision
Visma Admin
Visma eAccounting
Visma Business
SAP Business One
SAP
Mamut
Sage 200
Maconomy
e-conomic logo
Jeeves
IFS logo

Integraatio koko hankinnasta maksuun -prosessille

Jos päätät automatisoida koko prosessin hankinnasta maksuun, voit myös yhdistää Paletten nykyiseen hankintajärjestelmääsi. Se mahdollistaa laskujen automaattisen täsmäytyksen. Jos lasku täsmäytyy ostotilaukseen, se siirtyy automaattisesti ERP-järjestelmään maksua varten – ilman lisäohjausta. Tietoja ohjataan ja siirretään kolmen eri järjestelmän välillä – täysin automaattisesti!

Palette voidaan integroida yhteen tai useampaan ulkoiseen hankintajärjestelmään, ja samanaikaisesti voit käyttää Paletten hankintamoduulia epäsuoriin hankintoihin. Tällä tavoin kaikki yrityksen ostot voidaan täsmäyttää automaattisesti, mikä tuo selkeästi lisää tehokkuutta koko organisaatiolle. Lue lisää hankinnasta Palettessa

Laskujenkäsittelyyn erikoistuneen ratkaisun hyödyt

ERP -järjestelmän käyttäminen yrityksen epäsuoriin hankintoihin ja niihin liittyvään laskujen käsittelyyn johtaa usein vaivalloiseen prosessiin. Harvat ERP -järjestelmät on tehty tätä prosessia varten, joten kompromissit voivat olla suuria.

Monet yritykset toteavat saavansa parhaan tehokkuuden erillisestä, laskujenkäsittelyyn kehitetystä järjestelmästä, joka integroituu sujuvasti yrityksen olemassa olevaan ERP -järjestelmään. Lue integroinnista lisää blogistamme.

Lisää hankinnasta maksuun -prosessista

Tilaa lisätietoja

Kerromme mielellämme lisää

Tilaa lisätietoja ja ratkaisun esittely tällä lomakkeella

Boka demo

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.