Tietoa Palettesta

Paletten ohjelmistot ovat käytössä 3 500 yrityksessä ja organisaatiossa eri toimialoilla kautta maailman.

  • 96%

    Asiakkaista on sitä mieltä, että Palette täyttää odotukset

  • 95%

    Asiakkaista pitää Paletten ratkaisua hyvänä investointina

  • 15%

    Vuotuisesta liikevaihdostamme sijoitetaan tuotekehitykseen

Paikallistietämys ja globaali tavoitettavuus

Palette Software on ollut kuvioissa mukana siitä lähtien, kun sähköisen laskujen käsittelyn käsite keksittiin ja ensimmäiset järjestelmät kehitettiin. Meillä on nykyisin jo yli 3 500 asiakasorganisaatiota, jotka automatisoivat ratkaisujemme avulla prosessejaan hankinnoista maksuihin eri puolilla maailmaa. Meillä on Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa sijaitsevissa toimipaikoissamme noin 150 työntekijää, jotka työskentelevät lähellä globaalia kumppaniverkostoamme.

Asiakkaat kehityksen edistäjinä

Pohjoismaat ovat hankinnasta maksuun -ratkaisujen ja sähköisen laskujen käsittelyn edelläkävijöitä. Kehitämme ohjelmistoja erilaisten ongelmien ratkaisemiseen yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Toimintamme alkoi Ruotsissa vuonna 1993. Tuolloin painopisteenä olivat laskut ja niiden käsittely, ja tuotekehityksessä tähdättiin laskujen käsittelyn helpottamiseen.

Nykyisin laskut eivät ole enää keskiössä, vaan kehityksen tarkoituksena on eliminoida manuaaliset työvaiheet automatisoimalla kaikki budjetointiin, hankintoihin, toimituksiin, sopimuksiin ja laskuihin liittyvät tehtävät niin, että laskut voidaan käsitellä järjestelmässä automaattisesti. Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä toimiviin ja helppokäyttöisiin ohjelmistoihimme, jotka tehostavat hallintaa ja laskevat kustannuksia.

COVID-19

Täältä löydät tietoja  koskien COVID-19 -tilannetta. Päivitämme sivua tilanteen kehittyessä.

Yrityksemme arvot ohjaavat toimintaamme:

Luotettava

Uskomme luottamuksella ja rehellisyydellä rakennettuihin, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Otamme vastuuta osaamisestamme ja päivittäisestä panoksestamme asiakkaidemme menestykseen.

Utelias

Olemalla uteliaita tuomme jatkuvasti lisää inspiraatiota, ratkaisuja ja tietoa organisaatioomme ja rikastutamme kasvuamme.

Edelläkävijä

Muutamme innovatiiviset ajatukset loistaviksi ideoiksi, joista asiakkaamme hyötyvät. Näin muovaamme tulevaisuuttamme!

Innovaatiot ohjaavat visiotamme

Daimler pyrki 1880-luvulla tehostamaan ihmisten kuljettamista paikasta toiseen asentamalla nelitahtimoottorin vossikkaan. Tänään testataan jo itseohjautuvia autoja.

Daimlerin tapaan me halusimme 1990-luvun alussa tehostaa laskujen käsittelyä yrityksissä, ja nykyisin tähtäimessämme on täydellinen automatisointi, joka eliminoi manuaaliset työvaiheet kokonaan.

Visiomme

100 % automatisoitu ostoreskontra.

Tavoitteemme

Palette on sitoutunut tarjoamaan yrityksille maailmanlaajuisesti tehokkaita ja helppokäyttöisiä hankinnasta maksuun – ja laskujen käsittelyratkaisuja. Asiakkaamme hyötyvät toimintamme korkeasta laadusta ja tehokkaasta hallinnasta.

Miksi Palette?

Parempi saavutettavuus

Ratkaisuumme on helppo pääsy myös toimiston ulkopuolella. Hyväksy laskut tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Tehokkaammat prosessit

Moderni ja tehokas ostolaskujen käsittelyjärjestelmä vähentää kustannuksia ja jättää enemmän aikaa muulle.

Parempi kontrolli

Välitön kontrolli kaikista laskuista niiden tilasta riippumatta mahdollistaa kokonaisuuden hallinnan , nopeamman työnkulun ja sujuvan täsmäytyksen.

Viimeisimpiä uutisia ja tapahtumia:

Blogi

Taloushallinnon ratkaisut toimitetaan nyt täysin etänä,…

Tämä kirjoitus on alunperin julkaistu Talouselämän liitteessä marraskuussa 2020. Palette on moderni ostolaskujen ja hankintojen käsittelyratkaisu, joka tehostaa yritysten taloushallinnon prosesseja. Toimitusprojektit…

Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisu vuonna 2021

Webinar

WEBINAARI: Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisu vuonna…

Torstaina 14.1.2021 kerromme miten Paletten moderni hankinnasta maksuun -kokonaisratkaisu säästä aikaa ja rahaa koko organisaatiolle – vuonna 2021 Keskisuurissa ja suurissa yrityksissä…

Blogi

Solution Consultantin työ on monipuolista ja…

Millainen työ on Solution Consultant? Entä millaista on arki Paletten konsulttina? Haastattelimme Emiliaa, kuka on ollut osana Paletten konsulttitiimiä nyt puolentoista vuoden…

Blogi

Täydellinen ostolaskuprosessi alkaa jo hankinnasta

Sähköinen ostolaskujen käsittely on jo laajasti käytössä Suomessa mikä tarkoittaa, että ostolaskujen dataa käsitellään digitaalisesti. Sillä aikaa, kun suuri osa maailmasta yhä…

Technopolis valitsi Palette Softwaren toimittamaan ostolaskujen käsittelyratkaisun kevääksi 2020

Blogi

Technopolis valitsi Palette Softwaren toimittamaan ostolaskujen…

Tämä kirjoitus on alunperin julkaistu Kauppalehti Studiossa 25.8.2020 Technopolis vuokraa ja hallinnoi korkealaatuisia työympäristöjä. Yritys on aloittanut matkansa Oulusta, vanhasta meijerirakennuksesta vuonna…

Case

Technopolis valitsi Palette Softwaren toimittamaan ostolaskujen…

Technopolis vuokraa ja hallinnoi korkealaatuisia työympäristöjä. Yritys on aloittanut matkansa Oulusta, vanhasta meijerirakennuksesta vuonna 1982. Tänä päivänä yritys tarjoaa moderneja työtiloja 11…