Yhdistämme Ihmisiä & Prosesseja. Me olemme Palette Software!

Palette Software on Pohjoismaiden johtava hankinnasta maksuun -ratkaisuiden toimittaja. Palette Softwaren ratkaisuita käyttää yli 2,500 asiakasorganisaatiota ja ratkaisuilla on 250,000+ käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Paikallista tietämystä globaalilla verkostolla

2500+

Asiakasta Maailmanlaajuisesti

96%

Tyytyväisiä Asiakkaita

25+

Vuoden Kokemuksella

Asiakkaamme edistävät kehitystä

Kun Palette Software perustettiin Ruotsissa vuonna 1993, kaikkien kehityshankkeiden tarkoituksena oli yksinkertaistaa ostolaskujen hallintaa. Tänään kehitys on keskittynyt kaikkien prosessien automatisointiin; automaatiotason nostoon, sähköisiin hankintoihin, ostolaskuprosessin virtaviivaistamiseen, automattiseen täsmäytykseen sekä budjetoitintiin ja analytiikkaan.

Asiakkaamme kuvaavat Palettea helppokäyttöiseksi ja intuitiiviseksi, mikä lisää hallintaa ja pienentää kustannuksia.

Palette on sitoutunut tarjoamaan yrityksille maailmanlaajuisesti tehokkaita ja helppokäyttöisiä hankinnasta maksuun – ja laskujen käsittelyratkaisuja. Asiakkaamme hyötyvät toimintamme korkeasta laadusta ja tehokkaasta hallinnasta.

Missiomme

Palette on sitoutunut tarjoamaan yrityksille maailmanlaajuisesti tehokkaita ja helppokäyttöisiä hankinnasta maksuun – ja laskujen käsittelyratkaisuja. Asiakkaamme hyötyvät toimintamme korkeasta laadusta ja tehokkaasta hallinnasta.

Ilmoittaudu tuleviin tapahtumiin!

Järjestämme säännöllisesti tapahtumia asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Jos et vielä ole asiakkaamme, pidä silmällä suosittuja webinaareja, demo-aamuja, aamiaisseminaareja ja tilaa mielenkiintoisia on-demand webinaarejamme.

Webinaari
20
May
Miten taloushallinnon rooli ja osaamistarpeet muuttuvat automaation ja tekoälyn yleistyessä?
WEBINAARI 20.5.2021: Miten taloushallinnon rooli ja asiantuntijoiden osaamisvaatimukset tulevat muuttumaan ajan saatossa? Varaa paikkasi ->
Webinaari
ON
Demand
Onko ostolaskujen käsittelyjärjestelmän vaihto ajankohtaista?
Tässä webinaarissa esittelemme tämänpäivän ostolaskujen käsittelyjärjestelmän mahdollisuuksia ja annamme konkreettisia vinkkejä siihen, miten järjestelmän vaihtoprojektiin voi valmistautua.
Webinaari
ON
Demand
Parhaat vinkit laskuautomaation nostoon
Miten yritykset voivat huolehtia ostolaskujen automaatiotason kehityksestä projektin jokaisessa vaiheessa? Katso suositun webinaarin nauhoite!
Webinaari
ON
Demand
5 askelta kohti täydellistä ostolaskuprosessia
Käymme ostolaskuprosessin kannalta merkittäviä kipupisteitä läpi yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme

Blogi & Uutiset

Laskuautomaatio
Ostoreskontra on ostolaskujen keskus
Ostoreskontra ja ostoreskontraa hoitavat henkilöt ovat ostolaskujen keskiössä. Ostolaskujen käsittely voi olla erittäin manuaalista ja toistuvaa työtä, joka vaatii huomiota......
Laskuautomaatio
Taloushallinnon järjestelmä ostolaskuille
Erillinen taloushallinnon järjestelmä ostolaskuille tehostaa ostolaskuprosessia. Tehokkuus on monen asian summa, joka kasvaa järjestelmän eliniän aikana jatkuvasti. Tärkeimpiä tehokkuuden ajureita......
Laskuautomaatio
Ostolaskujen automatisointi – Korkea laskuautomaatio tehostaa ostolaskuprosessia vuonna 2021
Ostolaskujen automatisointi on yksi merkittävimmistä syistä, miksi yritykset vaihtavat ostolaskujen käsittelyratkaisua. Usein käytössä olevan ratkaisun automaatiomahdollisuudet tai käyttäjäkokemus eivät vastaa......