Yhdistämme Ihmisiä & Prosesseja. Me olemme Palette Software!

Palette Software on Pohjoismaiden johtava hankinnasta maksuun -ratkaisuiden toimittaja. Palette-ohjelmistoa käyttää yli 3,500 asiakasorganisaatiota ja ratkaisulla on 250,000+ käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Paikallista tietämystä globaalilla verkostolla

3500+

Asiakasta Maailmanlaajuisesti

96%

Tyytyväisiä Asiakkaita

25+

Vuoden Kokemuksella

Asiakkaamme edistävät kehitystä

Kun Palette Software perustettiin Ruotsissa vuonna 1993, kaikkien kehityshankkeiden tarkoituksena oli yksinkertaistaa ostolaskujen hallintaa. Tänään kehitys on keskittynyt kaikkien prosessien automatisointiin; automaatiotason nostoon, sähköisiin hankintoihin, ostolaskuprosessin virtaviivaistamiseen, automattiseen täsmäytykseen sekä budjetoitintiin ja analytiikkaan.

Asiakkaamme kuvaavat Palettea helppokäyttöiseksi ja intuitiiviseksi, mikä lisää hallintaa ja pienentää kustannuksia.

Palette on sitoutunut tarjoamaan yrityksille maailmanlaajuisesti tehokkaita ja helppokäyttöisiä hankinnasta maksuun – ja laskujen käsittelyratkaisuja. Asiakkaamme hyötyvät toimintamme korkeasta laadusta ja tehokkaasta hallinnasta.

Paletten johto

Missiomme

Palette on sitoutunut tarjoamaan yrityksille maailmanlaajuisesti tehokkaita ja helppokäyttöisiä hankinnasta maksuun – ja laskujen käsittelyratkaisuja. Asiakkaamme hyötyvät toimintamme korkeasta laadusta ja tehokkaasta hallinnasta.

Ilmoittaudu tuleviin tapahtumiin!

Järjestämme säännöllisesti tapahtumia asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Jos et vielä ole asiakkaamme, pidä silmällä suosittuja webinaareja, demo-aamuja, aamiaisseminaareja ja tilaa mielenkiintoisia on-demand webinaarejamme.

Webinaari
18
Mar
Ostolaskuratkaisun käyttöönotto – Mitä asiakkaan tulisi tietää?
Webinaarin aikana keskustelemme konsulttiemme kanssa projektin eri vaiheista ja annamme konkreettisia ja hyödyllisiä vinkkejä käyttöönottoprojektiin - jotka ovat ratkaisusta riippumattomia.
Webinaari
ON
Demand
10 keinoa hankinnasta maksuun -prosessin automaatioasteen nostamiseen
Tilaa suosittu webinaari sähköpostiisi ja katso kun sinulle sopii!

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme

Blogi & Uutiset

Palette
Palette Software on saanut uuden ilmeen!
Uutiset
Rakennusyhtiö Skanska käsittelee Palettella 250 000 laskua vuodessa
Laskuautomaatio
Taloushallinnon ratkaisut toimitetaan nyt täysin etänä, mikä vaatii toimittajalta vastuullisuutta
Tämä kirjoitus on alunperin julkaistu Talouselämän liitteessä marraskuussa 2020.   Palette on moderni ostolaskujen ja hankintojen käsittelyratkaisu, joka tehostaa yritysten......