Tietoa Palettesta

Paletten ohjelmistot ovat käytössä 3 500 yrityksessä ja organisaatiossa eri toimialoilla kautta maailman.

  • 96%

    asiakkaista on sitä mieltä, että Palette täyttää odotukset

  • 95%

    asiakkaista pitää Paletten ratkaisua hyvänä investointina

  • 15%

    vuotuisesta liikevaihdostamme sijoitetaan tuotekehitykseen

Paikallistietämys ja globaali tavoitettavuus

Palette Software on ollut kuvioissa mukana siitä lähtien, kun sähköisen laskujen käsittelyn käsite keksittiin ja ensimmäiset järjestelmät kehitettiin. Meillä on nykyisin jo yli 3 000 asiakasta, jotka automatisoivat ratkaisujemme avulla prosessejaan hankinnoista maksuihin eri puolilla maailmaa. Meillä on Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa sijaitsevissa toimipaikoissamme noin 150 työntekijää, jotka työskentelevät lähellä globaalia kumppaniverkostoamme.

Asiakkaat kehityksen edistäjinä

Pohjoismaat ovat hankinnasta maksuun -ratkaisujen ja sähköisen laskujen käsittelyn edelläkävijöitä. Kehitämme ohjelmistoja erilaisten ongelmien ratkaisemiseen yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Toimintamme alkoi Ruotsissa vuonna 1993. Tuolloin painopisteenä olivat laskut ja niiden käsittely, ja tuotekehityksessä tähdättiin laskujen käsittelyn helpottamiseen.

Nykyisin laskut eivät ole enää keskiössä, vaan kehityksen tarkoituksena on eliminoida manuaaliset työvaiheet automatisoimalla kaikki budjetointiin, hankintoihin, toimituksiin, sopimuksiin ja laskuihin liittyvät tehtävät niin, että laskut voidaan käsitellä järjestelmässä automaattisesti. Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä toimiviin ja helppokäyttöisiin ohjelmistoihimme, jotka tehostavat hallintaa ja laskevat kustannuksia.

COVID-19

Täältä löydät tietoja  koskien COVID-19 -tilannetta. Päivitämme sivua tilanteen kehittyessä.

Innovaatiot ohjaavat visiotamme

Daimler pyrki 1880-luvulla tehostamaan ihmisten kuljettamista paikasta toiseen asentamalla nelitahtimoottorin vossikkaan. Tänään testataan jo itseohjautuvia autoja.

Daimlerin tapaan me halusimme 1990-luvun alussa tehostaa laskujen käsittelyä yrityksissä, ja nykyisin tähtäimessämme on täydellinen automatisointi, joka eliminoi manuaaliset työvaiheet kokonaan.

visiomme

100 % automatisoitu ostoreskontra.

tavoitteemme

Palette on sitoutunut tarjoamaan yrityksille maailmanlaajuisesti tehokkaita ja helppokäyttöisiä hankinnasta maksuun – ja laskujen käsittelyratkaisuja. Asiakkaamme hyötyvät toimintamme korkeasta laadusta ja tehokkaasta hallinnasta.

Miksi Palette?

Parempi saavutettavuus

Ratkaisuumme on helppo pääsy myös toimiston ulkopuolella. Hyväksy laskut tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Tehokkaammat prosessit

Moderni ja tehokas ostolaskujen käsittelyjärjestelmä vähentää kustannuksia ja jättää enemmän aikaa muulle.

Parempi kontrolli

Välitön kontrolli kaikista laskuista niiden tilasta riippumatta mahdollistaa kokonaisuuden hallinnan , nopeamman työnkulun ja sujuvan täsmäytyksen.