Tule meille töihin

Meillä on aina tilaa osaaville ja päteville ihmisille, ja suosimme monimuotoisuutta. Haemme työntekijöitä, joilla on erilainen tausta ja työkokemus sekä erilaisia näkemyksiä.

Haluatko meille töihin?

Palette Software on markkinoiden johtava hankinnasta maksuun -ratkaisujen toimittaja itse kehittämällään Palette-tuotteella. Olemme ylpeitä motivoituneesta ja osaavasta henkilöstöstämme, jolla on ratkaisevan tärkeä merkitys Paletten menestymisessä ja laajentumisessa.

Vuonna 1993 perustettu Palette on kasvattanut toimintaansa monissa maissa. Monikulttuurisena yhtiönä uskomme, että erilaiset taustat, kokemukset ja näkemykset parantavat työilmapiiriä ja asiakaspalvelua.
Palette vaatii paljon rekrytoitavilta, ja sinä voit rekrytoitavana vaatia paljon meiltä työnantajana. Meille on erittäin tärkeää tarjota hyviä kehittymismahdollisuuksia ja stimuloiva työympäristö, jossa voit viihtyä ja kasvaa.

Avoimet paikat

Eikö unelmatyötäsi näy yllä olevassa luettelossa? Lähetä silti meille työhakemuksesi – meillä on aina tilaa osaaville ja päteville ihmisille. Kerro, miten voit antaa oman panoksesi Paletten toimintaan, niin lisäämme sinut Palette-verkostoon. Ehkä juuri sinä olet uusi kollegamme!

Tutustu meihin myös LinkedIn-palvelussa, niin saat lisätietoja Palettesta ja henkilöstöstämme.

Lähetä avoin työhakemuksesi osoitteeseen infofinland@palettesoftware.com.

Tietoa Palettesta
Quote from Palette customer
Working as a system developer at Palette I have a lot of variation in my daily tasks. I am part of exciting customer projects and I get the opportunity to meet many nice people.

Joni Backsten, Team leader System Development